Александра Дадарио

Излишно е да повтаряме колко много не ни пука за тъпата поредица „Пърси Джаксън“, но и колко много се докосваме покрай „Истински детектив“. Е, ОК – може и да е излишно, но все пак го правим. Истината е, че прелестната Александра Дадарио досега не е спасила нито един филм, но с какъвто и проект да се захване, независимо дали той в крайна сметка ще се окаже добър или лош, нея винаги я възприемаме като навлажняващ взора ни бонус.

Любовната ни тирада по адрес на Дадарио е продиктувана от факта, че са я избрали за една от главните роли във филма „The Layover“ на Уилям Х. Мейси (бяхме ви съобщили, че ролята първоначално е била поверена на Леа Мишел; поради незнайни причини се е наложило актрисата да бъде сменена), където ще си партнира със знойното създание Кейт Ъптън. Двете ще спорят за сърцето на един мъж – лоши метеорологични условия са причина за непредвидено отклонение на самолетния им полет и по време на временния им, но проточващ се престой в Сейнт Луис мацките стартират истинско любовно съревнование.

The Layover“ ще излезе по екраните през следващата година, а жанрът му е определян като секс комедия. Всичко това е страхотно, направо е повод за парти – не само, защото Александра е далеч по-хубава от Леа, но и защото не ни пука особено дали филмът ще е шедьовър – от чисто сексистка гледна точка за нас е важно просто да видим колкото се може повече гола женска плът, че защо не и някоя лесбийска целувка за колорит… Раздразнихме ли ви примитивния апетит? Чудесно! Сега, за да ви е гадно, ето още няколко фотографски аргумента в подкрепа на пристрастията ни към Дадарио:

Александра Дадарио

Александра Дадарио

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *