Хали Бери - „Cloud Atlas”

Колкото и несигурно да звучи, според Хали Бери екранизацията по „Cloud Atlas” продължава да набира сили и е много вероятно снимките да започнат през лятото. Освен началото на продукцията, тя споменава още и колегите си Том Ханкс и Натали Портман, за които вече ви съобщихме, че вероятно ще участват. За съжаление, нито дума за Джеймс Макавой и Йън Макелън, който така или иначе ще е зает с „Хобитът”.

На този етап, въпреки че не звучи 100% сигурно, точно за тази конкретна информация, сме склонни да се доверим на Бери. Единственото, което ни притеснява е кой ще  режисира. Ние смятахме, че ще е Том Тиквер, а двамата Уашовски ще са само продуценти, но сега имаме известни съмнения. Ето защо:

„Ще снимам филм, вероятно следващото лято, с Уашовски…”, казва Хали. „Наистина интересен филм, който ще е като това, което направиха с „Матрицата”. Имат още една невероятна идея, която ще е още по-голямо предизвикателство за умовете ни. Много се вълнувам. Сигурно ще е през лятото. И е с Том Ханкс и Натали Портман.”

Не е ясно дали Уашовски ще режисират целия филм или само някои определени части („Cloud Atlas” има шест отделни сюжетни линии в съвсем различни епохи – минало и бъдеще). Или въпреки слуховете, че се интересуват от режисурата, може би наистина ще са само продуценти? Ще видим.

В момента повече ни вълнува какви са тези сравнения с „Матрицата”. Надяваме се, че Бери просто има предвид колко ще е страхотна екранизацията и как ще повлияе на киното (сигурно и тя се опитва да забрави за продълженията), защото – въпреки че „Cloud Atlas” си е фантастика – определено не е „Матрицата”.

О, и Хали, невероятната идея на „Cloud Atlas” не е на Уашовски, а на Дейвид Митчъл

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

13 Comments

 1. За Портман – супер; ще се радвам и Уашовски да го режисират, само че Том Ханкс… не знам какво да очаквам…

 2. Аз пък на Портман не и се кефя много.

  Том Ханкс винаги е добър, дории и в помии като "Шифърът на Леонардо" и "Ангели и демони".

 3. Е, как бе? Ханкс е гигант. Освен, че е добър актьор, е супер кретен – гостуванията му при Конан са едни от най-забавните евър!

 4. Абе може да е гигант, ама на мен лично не ми харесва като актьор. Не знам защо и нямам рационално обяснение – просто не ми е приятно да го гледам… За това ми е малко трудно да коментирам качествата му обективно 😉

 5. @Влади Неколов

  Няма нужда да се обясняваш, разбирам те напълно и аз имам такива актьори – просто не ти е симпатичен.

  Аз се чувствам много горд, когато мога да призная, че някой, който не харесвам е направи голяма роля. Например Шарлот Гейнсбур. Тази жена, жива не мога да я понасям – органическия я мразя – но в "Антихрист" беше номер едно! 🙂

 6. Томчо е готин.Ако не се бъркам е български зет.А иначе Портман и мен не ме кефи.

  Относно книгата някой знае ли дали е преведена в България щото нещо не мога да я намеря.Искам да и хвърля едно око да видим ша го бъде ли и ли няма до го бъде и най-важното да давам ли 12лв. за 3D.

 7. За съжаление, наистина не е излизала на БГ. На мен ми попадна на английски, но ми е малко сложничка 🙁