Марк Уолбърг ще е Дрейк в „Uncharted”

Бяха минали едва няколко часа след като Дейвид О. Ръсел обяви, че ще напише сценария и възнамерява да режисира екранизация на играта „Uncharted: Drake’s Fortune”, когато Нейтън Филиън започна twitter кампанията си да докопа главната роля („If ever there was a Twitter campaign, let this be it. Rise, ye Browncoats. Rise, ye Castillions. RISE!”).

Ние харесваме Филиън и въпреки че не сме чак „Browncoats” определено се радваме на „Firefly” и „Serenity”. Но понеже не сме много добре запознати с играта, тогава се въздържахме от коментари и мнения дали става за ролята.

Сега вече пък, няма значение дали той е подходящ или не, защото Дрейк ще е Марк Уолбърг. Ето какво казва той за Ръсел, с когото е работил вече три пъти (страхотния „Трима крале”, „I Heart Huckabees” и предстоящия „The Fighter”):

„Дейвид е един от най-добрите сценаристи/режисьори, с които съм работил. Идеята му за филма е ненормална! Надяваме се, че ще го снимаме това лято.”

Още по-интересно е, че в интервюто си с MTV, Уолбърг потвърждава и слуховете за Робърт де Ниро и Джо Пеши. Не се вълнувайте, не е сигурно, но явно Ръсел много иска да уреди „Добрите момчета” за ролите на бащата и чичото на Дрейк.

„Да, иска да напише ролите за тях. Аз говорих с Пеши и знам, че хората на Дейвид са говорили с Де Ниро… Естествено аз съм „за” каквото и да иска Дейвид, но тази идея е „off the charts”. Де Ниро да е баща ми, Пеши да е чичо ми. Няма да е някаква постна версия, това е сигурно.”

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Нееееее! Искам Филиън, той е перфектен за ролята на Дрейк, ще му прилепне като костюмчето на Айрън Мен на Дауни-Джуниър. И с кого го замениха?! Всяка новина за Уолбърг е лоша новина за мен, Макс Пейн НИКОГА няма да му го простя.