God hates zombies!

Трейлърът на „Dead Rising: Watchtower“ не само не ни вдъхнови, но и сякаш имаше пагубен за мозъчните ни гънки ефект. Въпреки това, от любов към зомбитата, а и от уважение към играта, вдъхновила филма, пускаме клип със сцена от евтинията на Зак Липовски:

http://www.youtube.com/watch?v=EzFGgBUXuZM

Е, няма какво да се лъжем – продължава да изглежда зле, като на всичкото отгоре престъпно много напомня на „Z-та световна война“ (все едно кадрите са взети от началните градски сцени с Брад Пит… само дето нямаме Брад Пит, а бавноразвиващият се оператор сякаш е снимал с телефона си). Засега планираме да не гледаме това чудо на чудесата, когато по-късно този месец дебютира по уеб-канала Crackle. За да не сме обаче съвсем негативни по линия на „Dead Rising: Watchtower“, ето една нелоша реклама на лекарството „Zombrex“, с което да преборите зомби треската, ако случайно някой заразен ви ухапе:

http://www.youtube.com/watch?v=Wx0qyAq4-Sg

За финал ви мятаме японския постер на „It Follows“ (хорър, за който последно писахме тук):

плакат

…като това вече е заглавие, което с удоволствие ще видим, когато имаме тази възможност. С искрено съжаление обаче и тук ще наблегнем на хейт – не сме сигурни доколко този дизайн е бил предназначен за азиатската аудитория (може просто да е маркетингово намигване към доскоро популярния J-horror), но визията е открадната или по злощастно съвпадение повторно използвана. Наблюдателен юзър в сайта Bloody Disgusting отбеляза неоспоримото съвпадение с тази корица:

корица

…което си е сериозен „Oops!”, но не е сериозна причина да пренебрегнем „It Follows“, когато най-сетне се докопаме до него.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *