„Uncharted: Drake's Fortune”

Какво би накарало Дейвид О. Ръсел да се откаже от „Pride and Prejudice and Zombies”? Ами, какво ще кажете за екранизация на „Uncharted: Drake’s Fortune”, видео играта, за която знаем прекалено малко. Продуценти на проекта са обичайните заподозрени Ави Арад и Ари Арад, както и Чарлс Роувън и Алекс Гартнър и според официалното прес-съобщение Дейвид О. Ръсел не само ще режисира игралното приключение на търсача на съкровища Нейтън Дрейк, но и ще напише сценария (все още не е ясно дали ще е по оригиналната игра, някое от продълженията или оригинален сюжет).

Президентът на „Columbia Pictures” Мат Толмах смело обявява: „Дейвид е невероятен избор за този филм. Той е еднакво добър в използването на всички класически елементи на този проект: страхотно развити персонажи, комедия и невероятни екшън епизоди. Той има гениална идея за материала и сме сигурни, че ще използва оригиналния си, уникален поглед за екранизацията”.

Звучи малко като типичните празни приказки по повод всяка екранизация и за съвършено избрания режисьор, който абсолютно винаги е първият избор на продуцентите. Трябва да признаем обаче, че Ръсел не е най-очевидният режисьор за случая и може пък този път наистина да станем свидетели на нещо приятно и различно? От друга страна и продуцентите на „Принцът на Персия” избраха изненадващ и качествен режисьор, а после стана тя каквато стана.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *