Ан Хатауей и Джеймс Франко

В официално прес-съобщение (чрез Deadline) Американската кино академия оповести, че Джеймс Франко и Ан Хатауей ще бъдат водещите на 83-та церемония по връчването на наградите Оскар, която ще се проведе на 27 февруари догодина.

Напоследък адски си падаме по Джеймс Франко – това доста ни изненадва, защото преди просто не можехме да го понасяме – а Ан Хатауей, ако не друго, поне не ни дразни, но идеята те да водят Оскарите, не ни допада чак толкова.

Причините за това са много и няма смисъл да ги обсъждаме надълго и нашироко, само ще кажем, че първо, двамата създават впечатление, че са леко скучновати и второ, нито един от тях не е Били Кристъл. Искаме да знаем къде по дяволите е той? От Академията не могат да ни баламосват с това,  че не иска. Просто не съм му предложили правилните условия, ако въобще са го канили.

Всъщност единственият друг човек, който ще се зарадваме да води церемонията, е Конан О’Брайън. Той и може би Робин Уилямс. Това обаче, никога няма да стане.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Хю Джакман не ми е сред любимите актьори, обаче хостваше една от най-яките откъм представяне церемонии, които съм гледал някога. А на фона на нея дедовците от миналата година изглеждаха така сякаш страдат от церебрална парализа. Толкова изтъркани "смешки" не бях гледал от телевизинното състезание "Невада". Били Кристъл бе класика, но не може вечно да се разчита на него. Да вземат да викнат и Лесли Нилсен, ако става въпрос (между другото сигурно би се справил с пъти по-добре от миналогодишните профани, дори и от гробищния парк).

    Та Ан Хатауей привикана от публиката от Хю Джакман беше толкова свежарска, че сега очаквам да е просто идеалният човек за домакин. За Франко и аз не съм много въодушевен, но аз и за Джакман не бях преди да ме обори. 🙂

  2. Да, на фона на миналогодишната скука, Джакман ставаше – има чар момчето. Като цяло обаче, не ме изкефи церемонията. Момента с Хатауей, наистина беше готин, но някак си комбинацията с Франко, не ми изглежда толкова енергична – определено ми се вижда скучна. Дано да греша.

    И накрая, докато не умре Били Кристъл, може и трябва да се разчита на него! 🙂