Netflix споделиха първия официален постер, както и няколко снимки от предстоящия сериал, базиран върху творбите на Анджей Сапковски – Вещерът” („The Witcher“). Освен Хенри Кавил като Гералт от Ривия, изображенията разкриват и някои от останалите основни персонажи във фентъзи епоса, а именно Йенефер и Цири, чиито роли са поверени на Аня Шaлoтра и Фрея Алън.

На пръв поглед визиите изглеждат изключително добре и леко бутафорният вид на Гералт от анонса с Кавил като че ли е вече минало.

witcher-series-images-1 witcher-series-ciri witcher-series-geralt witcher-series-images-geralt witcher-series-image witcher-series-images-ciri

witcher-cavill-front

Наред с официалните изображения, беше анонсирано, че на 19 юли „Вещерът” ще бъде представен на предстоящото изложение Comic-Con в Сан Диего с панел, в който ще вземат участие Кавил, Шалотра и Алън, заедно с продуцента на сериала, очарователната Лорън Шмид Хисрич. Силно се надяваме по време на панела да бъде представен и видео материал или поне да бъде обявена точната премиерна дата.

Както споменахме в началото, освен героите, феновете на „Вещерът” могат да видят и визии с логото на сериала, както и тийзър постер с „Белия вълк”, който поради някаква причина е изгубил единия си меч.

witcher-series-logo witcher-series-star witcher-series-symbol плакат

ОсвенХенри Кавил, Аня Шaлoтра и Фрея Алън във „Вещерът” ще вземат участие и имена като Адам Леви, Анна Шафър, Джоди Мей, позната от „Игра на тронове”, Мили Брейди, Ларс Микелсен и други.

Първи сезон на „Вещерът” е планиран да бъде осем епизода с час времетраене всеки. Като фенове на книгите на Сапковски и едноименната гейминг поредица на CD Project RED нямаме никакво търпение да се потопим в света на вещера, Гералт от Ривия, като силно се надяваме новата продукция на Netflix да е много по-добра от първия опит за екранизация на „Вещерът” в лицето на двучасовата полска тирада на Марек Бродзки, „Wiedzmin“ от 2001 г.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

9 Comments

  1. Основния коментар в защита на постера, е че втория меч виси на коня, и Гералд го използва в по-засукани случаи.
    Макар сега визията да е по-добре от първоначално анонсираната, Хенриту е сладникав, докарва го на физика, но не и на грубовата визия.
    Все пак сериала е сред чаканите от мен.

  2. Нито съм чел, нито съм играл, така че влизам на 100 про незнаещ в тоя свят. Кавил може да е ръб, ама поне има някво излъчване. Ше го поочукат първи сезон, па нататък(ако им се получи), може и да го докара на белязан Гералт.

  3. Вече направих преордер на CYBERPUNK 2077, останалото няма значение 🤗

    1. Така е, но август ще направя доволно обновяване на машината. Очакват се силни заглавия още от септември 🙂

    2. Сайберпънк 2077 какво е фърст, търд или гейм-филм. Не ми се рови в тубата.

  4. Мене ПА ма кефи! Не съм супер фен на играта и може би за това нямам против Хенри Кавил.

  5. Само с Йнефър трябва да свикна, иначе всичко останало изглежда страхотно. Много добре е че повечето ще е от страхотните книги.