Гор Вербински и Джони Деп

Точно така. Вече съвсем официално Тим Бъртън може да ревнува, защото от Deadline потвърждават, че режисьорът Гор Вербински и Джони Деп ще работят заедно за пети  пореден път.

След първите три части на „Карибски пирати” и предстоящия „Ранго” двамата ще се нагърбят с екранизирането на иконичното радио и тв шоу „The Lone Ranger”, в което смъртно ранен рейнджър, спасен от доброжелателен индианец на име Тонто, се превръща в маскиран защитник на онеправданите.

Това, което се знаеше за проекта до момента бе, че Джери Брукхаймър ще продуцира, Тед Елиът и Тери Росио ще пишат сценария – по-късно стана ясно, че с него ще се бори Джъстин Хейти („Пътят на промените”) – и че Джони Деп ще изпълни ролята на индианеца Тонто.

„The Lone Ranger„

Сега, след като режисьорът е потвърден – носеха се слухове и за Майк Нюъл – остава само да се намери и актьор за самия рейнджър. Едно от имената, които бяха подхвърляни из нета бе това на Джордж Клуни, но лично ние не разчитаме много.

Все още няма никаква информация и за премиерна дата или пък такава за начало на снимките, но ако вземем предвид графика на Деп, който трябва да докаже на Бъртън, че между тях нищо не е свършило, като се снима в n-тия им на брой съвместен филм озаглавен „Dark Shadows”, те едва ли ще почнат по-рано от средата на 2011 г.

Дотогава Вербински има време да пришпори продукцията на “BioShock”, а защо не и да режисира „The Secret Life of Walter Mitty”.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *