Freaks of Nature

Изненадващо (поне за нас) Sony извадиха първи трейлър на проект, за който смятахме, че  отдавна е изоставен. Става дума за фантастичната хорър комедия „The Kitchen Sink” по сценарий (част от Черния списък за 2010) на Орен Юзийл („Внедрени в час 2”), с която Джона Хил трябваше да направи режисьорския си дебют. Хил обаче се отказа и проектът изчезна от полезрението за няколко години – до днес, когато възкръсва под режисурата на Роби Пикъринг („Natural Selection”) и с новото заглавие „Freaks of Nature”.

Действието на филма се развива в градче на име Гилфорд, където хора, вампири и зомбита съжителстват в хармония – всеки знае собственото си място в обществото и хранителната верига. Нещата обаче се променят, когато в Гилфорд пристигат извънземни нашественици, които предизвикват пълен хаос и обръщат всеки срещу всеки. В тази ситуация трима тийнейджъри – човек, вампир и зомби, трябва да обединят сили, за да спасят градчето си от извънземното нашествие.

Очевидно става дума за простотийка, така че ако не си падате по подобни филми, спокойно може да пропуснете първия трейлър. За всички останали, дето се вика, „enjoy”!

Holy! Fuckin’! Brains! Наистина! Вероятно трябва да изключите мозъка си, за да се забавлявате на подобен филм, но (за щастие) ние този номер го можем, така че определено ще му метнем едно око, колкото и нелепо да изглежда. Надежда за нещо по-така ни дава фактът, че сценарият, както вече казахме, е бил в Черния списък с най-добрите непродуцирани сценарии за 2010 г., както и любопитният актьорския състав, включващ доста известни имена (ако не сте ги разпознали, може да видите списъка им по-долу).

Freaks of Nature

Режисьор на „Freaks of Nature” е Роби Пикъринг („Natural Selection”), а в ролите са Никълъс Браун, Макензи Дейвис, Ед Уестуик, Ванеса Хъджинс, Кийгън-Майкъл Кий, Джоан Кюсак, Боб Оденкърк, Денис Лиъри, Серина Винсент, Патън Осуалд и други.

Премиерата е точно на Хелоуин.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. 😀 „Брат, к’во пра’им с тия зомбита“ – предстоящ хорър = „ужасен“ филм у нас;
    заинтригува ме БГ заглавието, видеото е достатъчно:

    Scouts Guide to the Zombie Apocalypse – EXCLUSIVE RED BAND Trailer
    https://www.youtube.com/watch?v=KLa1QCVqWzs