Empires Of The Deep

Преди време попаднахме на горната снимка на Олга Куриленко от „Empires Of The Deep”, която ни се стори доста любопитна, но тогава не успяхме да ви я представим, тъй като нямахме достатъчно време да се поровим за подробности около проекта.

Сега в интернет се появи първият трейлър на филма, покрай който можем да наваксаме с информацията, но смешното е, че сега не виждаме смисъл да казваме каквото и да е за филма – видеото говори само за себе си.
Все пак преди да видите за какво става въпрос нека да кажем, че „Empires Of The Deep” е фантастичен 100-милионен 3D епос, разказващ за хилядолетна война, водена в морските дълбини и за една невъзможна любов между човек и русалка.

(чрез Twitch)

Не, не сте прочели грешно, бюджетът на тази евтинийка е над 100 млн. – това е най-скъпата американско-китайска копродукция до момента, която стартира преди три години под надзора на китайския магнат Джон Джиан (който освен продуцент го играе и сценарист) и на вече покойния Ървин Кършнър. Тогава част от екипа са Моника Белучи и режисьорът (използваме думата доста свободно) Питоф, които обаче бързо-бързо напускат – да се чуди човек защо – и оставят проекта в ръцете на Майкъл Френч и Олга Куриленко. Дето се вика, по-добре да се бяха отказали всички, докато е било време.

Принципно гледаме подобни неща, но не и в такъв вариант. Ако го бяха направили анимационен, щяха да си спестят доста грижи. Куклен вариант в стил „Лабиринт” или „Приказка без край” също не би бил зле, но както знаете там се изисква огромен талант, а нищо от видяното тук не ни кара да си мислим, че хората, ангажирани с филма, имат подобен.

Премиерата най-вероятно ще е през 2013-та.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

6 Comments

  1. On a second thought, това според мен е достойно и за wtf trailer на седмицата.

  2. Хе-хе!
    И $10 млн. при този резултат са много.
    Не бих се учудил, ако 100-те милиона са отишли основно в прикоткване на Олга и кака Моника в леглото на китайския милиардер 🙂

  3. Хората поне правят нещо или поне се опитват!

    Ние какво правим?

    Кога ще дойде денят когато ще има български филм с такъв бюджет!

  4. Ако пуснат прожекциите в Китай с билети от 1 $ и половината китайски народ го изгледа от родолюбие, като нищо ще направи 500 млн. $ приходи 🙂