Наоми Уотс

Последният път, когато писахме за биографичния филм на Клинт Истуд за Джей Едгар Хувър „J. Edgar”, бе за да ви съобщим, че Арми Хамър („Социалната мрежа”) ще влезе в ролята на протежето, а според някои и любовника на Хувър, Клайд Толсън.

Тогава ви споменахме и слуховете, разпространени от Vulture, че във филма може да видим и Чарлийз Терън като Хелън Ганди – чиновник от министерството на културата, която става лична асистентка на Хувър и работи с него повече от 50 години – но предвид факта, че те вече бяха разпространявали грешни новини, свързани с проекта, решихме да поизчакаме преди да се зарадваме.

В крайна сметка от Variety потвърдиха, че не Чарлийз Терън, а Наоми Уотс ще бъде актрисата, която ще изиграе Хелън Ганди. Общо взето, за този факт нямаме какво толкова да коментираме. Имаме една наша любима актриса, заменена с друга. И двете прекалено хубави да играят Ганди, но това е друга тема.

С привличането на Уотс кастингът на „J. Edgar” става още по-впечатляващ. До момента той включва Леонардо ДиКаприо (като самия Хувър), Арми Хамър като Клайд Толсън, Ед Уестуик като агент Смит, Деймън Хериман като Бруно Хауптман, Джош Лукас като Чарлс Линдбърг, Кен Хауърд като генерал Харлан Ф. Стоун и Джуди Денч като Ан Мари Хувър.

Ако актьорските звезди не са ви достатъчни, останалите плюсове на филма са сценаристът Дъстин Ланс Блак („Милк”), продуцентите Рон Хауърд и Брайън Грейзър и разбира се, режисьорът Клинт Истуд.

Филмът се очаква по кината през 2012.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *