Брад Бърд официално с “Невъзможна мисия”

В интервю за “Empire” Том Круз потвърждава това, за което всички се надявахме и за което вече ви споменахме тук. Брад Бърд официално ще режисира “Невъзможна мисия 4”. Въпреки че Едгар Райт беше един от личните фаворити на Круз, изглежда Бърд е успял да спечели надпреварата. Ето какво казва и самият Круз:

“Едгар ме кефи. Много готин човек, много умен, много талантлив. Срещнах го на снимачната площадка на третата “Мисия”. Саймън Пег и останалите са супер забавни. Аз обожавам “Shaun Of The Dead”, страшен е! Но ние вече работим с Брад. Не знам дали е позволено да говоря за това, но всичко е подписано…Брад е човекът.”

Ние също сме почитатели на Райт, но определено смятаме, че Брад Бърд е по-удачен избор за третото продължение на “Невъзможна мисия”.

В допълнение към тази новина от “Paramount” обявиха, че филмът ще излезе по кината на 16 декември 2011 г. Предишната дата, която се споменаваше, беше 27 май 2011, но явно, ако може да се вярва на слуховете, тогава трябва да се появи “Super 8” на Джей Джей Ейбрамс, който остава във вселената на Итън Хънт, този път само като продуцент.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *