„Jack the Giant Killer”

Още през април ви съобщихме за „Jack the Giant Killer”, фентъзито, което Кристофър МакКуори подготвяше за Брайън Сингър и което стана основна причина Сингър да не снима „X-Men: First Class”. За разлика от мутантите обаче, които както знаете са в добрите ръце на Матю Вон и засега няма защо да се тревожим за тях, Джак и застрашените от него гиганти не разполагаха с благословията на голямо студио. Това вече не е така, защото от „Deadline” съобщават, че „Warner Bros” официално са дали зелена светлина на проекта.

Брайън Сингър

Все още не е сигурно кой ще поеме главната роля, но доскоро Арън Джонсън и Андрю Гарфийлд бяха основните кандидати. Както знаете, вторият ще е доста зает с Човека-паяк, така че първият си остава най-сигурната възможност. Особено при условие, че той е изборът на режисьора. За съжаление продуцентите продължават с кастинга и според холивудските разбирачи всички млади актьори се интересуват от ролята. Но Сингър иска Джонсън и след като снимките на филма трябва да започнат пролетта, актьорският екип ще трябва да се изясни много скоро.

Арън разбира се участва в предишния филм на Матю Вон „Kick-Ass” – може би след като са обсъдили свръхсилите на Магнито и Мистик, Вон е препоръчал младия актьор на Сингър? Така или иначе, „Jack the Giant Killer” звучи все по-интересно и според нас приказката за Джак и вълшебните бобени зърна (доколкото разбираме варивата няма да присъстват в този филм) е една от малкото, които стават за фентъзи/хорър и без особени промени. И това ако е герой…

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *