X-Men: First Class

Тези дни нямаше как да насмогнем на всички новини свързани с „X-Men: First Class”, които се отнасяха главно за режисурата на Матю Вон. За да обобщим, Вон дълго беше спряган за един от основните кандидати след обявеното оттегляне на Брайън Сингър. После се разбра, че поради лошия спомен около краткия му флирт с „Х-Мен: Последният сблъсък”, Вон е решил да пропусне проекта и да го остави в ръцете на някой от останалите кандидати, като Тимур Бекмамбетов, Луи Летрие или Даниел Еспиноза. Преди два дни обаче, от „Deadline” съобщиха, че поради все още неясни причини Вон отново е в играта.

Днес тази информация бе потвърдена от „Fox”, които след като най-накрая си осигуриха подписа на Вон, и след скорошните промени по сценария, явно са се почувствали достатъчно уверени, че ще бъдат готови с филма след около година. Предварително обявената премиерна дата е 3 юни 2011 г.

По предварителни данни „X-Men: First Class” ще се фокусира върху Чарлз „Професор Х” Екзейвиър и Ерик „Магнито” Леншър в момент, в който тяхното приятелство е все още факт. Също така във филма ще видим по-млади версии на вече познати ни герои. И друг път сме споменавали за това, че не сме най-отявлените почитатели на „First Class”, но заради Матю Вон – в който имаме голяма вяра – сме склонни да му дадем шанс.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *