От време на време ставаме свидетели на (не чак толкова) странни съвпадения, когато горе-долу по едно и също време, Холивуд решава да изкарва два различни проекта на една и съща тема. „Армагедон“ и „Смъртоносно влияние“, „Вулкан“ и „Върхът на Данте“, „Книга за джунглата“ и „Маугли“… примерите са бол. А сега ще ви разкажем за филм и сериал на еднаква тема, които имат повече помежду си, отколкото дори ние предполагахме.

В сериала „Welcome to ChippendalesКумейл Нанджиани ще изиграе Сомен Банерджи – Стийв, който емигрира в САЩ от Индия, купува западащо заведение и го превръща в легендарния клуб за мъжки стриптийз Чипендейлс. По пътя той забогатява главоломно, но заедно с партньорите си се въвлича в разнообразни измами и скандали, свързани с лошо менажиране на пари и дори убийство.

Всички познаваме способността на Нанджиани в комедийни роли като „Silicon Valley“ и оценихме високо сценаристките му умения, когато той написа филм, вдъхновен от собствената си любовна история – затрогващия „The Big Sick”. Сега ще ни е много интересно да го видим в проект, където трябва да бъде подлец и измамник, защото сме свикнали да му стискаме палци, дори да не е най-симпатичният тип на екрана.

Ето го първия тийзър на мини-сериала:

Преди да обсъдим тийзъра за мини-сериала на Hulu обаче, искаме да уточним – това е различен проект от „Chippendales“ на Крейг Гилеспи, за който сме споделяли, че ще бъде с любимия ни Дев Пател в същата роля. Въпреки че не виждаме голямо развитие по онзи проект, все пак той стои в iMDB страницата на Гилеспи, с Ел Фанинг и Сет Роугън в непотвърдени роли. Най-интересното съвпадение обаче е, че Гилеспи, който уж ще режисира филма, режисира и продуцира епизоди на „Pam & Tommy”, чийто създател Робърт Сийгъл е създател и на „Welcome to Chippendales”. Защо не е един проект това, не можем да си представим, но в крайна сметка знаем, че ако гледаме двойно повече мъжки стриптийз, голяма част от публиката никак няма да бъде недоволна.

Конкретно за този тийзър смятаме, че се справя доста добре едновременно да ни покаже забавлението и доброто настроение, което е превърнало Чипендейлс в разпознаваема по света марка, както и дебнещия отдолу мрак, който подсказва, че историята ще включва много повече от разголени мъже и пищящи жени. Поддържащият актьорски състав също ни е доста любопитен, защото харесваме Джулиет Луис много, а не я гледаме достатъчно. Мъри Бартлет пък стана популярен напоследък покрай „The White Lotus”, но сме го гледали и преди и винаги е много стабилен.

asd20220922

Welcome to Chippendales” е създаден от Робърт Сийгъл, който е и шоурънър заедно с Джени Конър (“Girls”). Всички епизоди са режисирани от Мат Шакман (“WandaVision”). Актьорският състав включва Кумейл Нанджиани, Джулиет Луис, Аналий Ашфорд, Мъри Бартлет, Андрю Ранелс, Дан Стивънс, Никола Пелтз Бекам и др.

Първите два епизода ще бъдат пуснати в платформата Hulu на 11 ноември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *