Край със слуховете, предположенията и догадките – „Sony” официално обявиха Андрю Гарфийлд за новия Питър Паркър, което сигурни сме вече сте се досетили, означава, че ще надене качулката и на супергероя Спайдър-мен.

За всеобща изненада, след като пробваха всеки актьор в Холивуд под 30 години, създателите на предстоящия „reboot” на Човека паяк избраха 25-годишния британец, което за нас е по-скоро добра новина, без да се вълнуваме чак толкова много – май вече ни писна от точно този комикс франчайз. Все пак, както вече знаете, на режисьорския стол ще седне друга млада надежда и първоначално изненадващ избор – Марк Уеб.

Ето набързо какво казват за Гарфийлд и режисьорът „Рядка комбинация от интелект, чувство за хумор и човечност; повярвайте ми, ще ви хареса като Питър Паркър”, продуцентката Лора Зискин „Освен, че е невероятен актьор, той притежава и силата, която е нужна за екранния Питър Паркър” и една от шефките на „Sony” Ейми Паскал „След като гледахме предстоящия „The Social Network” и теста на Андрю, знаехме, че сме намерили новия си Питър Паркър”.

Ние нямаме връзките на „Sony” и не можем да кажем нищо за изпълнението на Андрю в „The Social Network”, но пък сме го гледали в „Сделката на доктор Парнасъс” на Тери Гилиъм, където определено ни хареса, но ще си замълчим за „Офицери и пешки”. Вместо това ще ви кажем, че „Новата паешка надежда” започва снимки през декември, за да огрее кината след точно две години, на 3-ти юли 2012. Надяваме се, че след всички суперлативи за чувство за хумор, интелект и сила, ще има кой да напомни на Гарфийлд, че „with great power comes great responsibility”.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

5 Comments

  1. А ролята му в "Момче А" е покъртително добра просто. Дано се справи, много е талантлив:)

  2. Да си призная “Момче А” не съм го гледал, за това и не сме го споменали. Щом казваш, че е добър може да му хвърлим едно око 🙂

  3. Щом и похвално ревю му написах :Р виж го, най-малкото заради играта му си заслужава 🙂

  4. И аз подкрепям за момче А. Филмът е много хубав, а Андрю е невероятен…

    А за Спаидърмен: и мен не ме вълнува много, но току виж направили хубав рибуут (кат Батман, но малко ме съмнява…)