Сингър и МакУори с нов съвместен проект

След „Обичайните заподозрени” и „Валкирия” режисьорът Брайън Сингър и сценаристът Кристофър МакКуори отново ще работят заедно, този път по римейкa на „Jack the Giant Killer”.

„Heat Vision” съобщават, че МакКуори е нает да напише нов вариант на сценария, който преди това е бил в ръцете на Марк Бомбак („Умирай трудно 4”) и Дарън Лемке. Той ще разказва за младия Джак, който е натоварен с опасна мисия да проникне в кралството на гигантите, за да спаси отвлечената от тях принцеса и така да предотврати надвисналата война между хора и гиганти.

Новината, че Сингър няма да режисира нов филм от вселената „Х-мен” за нас имаше две страни. Едната на облекчение, защото никак не ни се нрави идеята за „First Class”, и другата на леко съжаление, че сега някой бездарник като Брет Ратнър или наивник като Гавин Худ ще се доизгаври с това, с което Сингър собственоръчно даде началото на златната ера в комиксовите екранизации.

Както и де, радостни сме, че Брайън Сингър отново се е насочил към фентъзи жанра, още повече пък в партньорство с Кристофър МакКуори, с който работят отлично до момента. И да, смятаме, че „Валкирия” не беше катастрофата, която повечето хора го изкарват.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *