Alien Anthology

Общо взето, единственото нещо, което ни интересува повече от предстоящите две предистории на „Пришълецът” – подготвяни лично от Ридли Скот – е излизането на оригиналната четирилогия на Blu-ray.

Поради тази причина старателно следим всичко ново, което излиза като новини около нея и ако вие сте фенове на поредицата и освен това имате представа какво е Blu-ray, ще знаете и защо.

Оказва се обаче, че не следим нещата чак толкова изкъсо, след като бяхме хванати абсолютно неподготвени от едно 20 секундно тийзърче за “Alien Anthology”, прикачено към Blu-ray-а на „Хищникът – Ultimate Hunter Edition”, чиято обложка и съдържание ексклузивно ви представихме тук и с който се сдобихме вчера.

Ще кажете, че 20 секунди си е направо разочарование, но за нас – които сме си скътали парички за това бижу още миналата година – са си направо вечност.

Засега имаме уверението на приятелите ни от „А+ филмс”, че изданието ще се появи и у нас, но в много ограничен тираж. Както винаги, ние ще направим всичко възможно да ви го представим ексклузивно, а от вас се иска само да си го купите и да му се наслаждавате.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. една от най-чаканите поредици, спор няма… миналата година, някъде по това време, се беше появила реклама на пришълците във френски blu-ray издания, та още за миналата коледа имаше надежди (или див ентусиазъм, в зависимост от нивото на фенщина). а и опасения, че ще включат и AvP филмите, но явно здравия разум все пак е надделял 🙂