Double the action. Double the terror. Double the D’s.

Наречете ни както искате, но „Пираня 3DD” е един от най-очакваните от нас филми за годината и сме изключително щастливи, че слуховете за това, че той няма да излезе по кината, а направо на DVD, се оказаха именно това – слухове! То не, че след родния финансов провал на изключително приятния първи филм „Пираня 3D” – за който няма да се уморим да повтаряме, че е един от най-добрите и забавни “B-movie” хоръри, които сме гледали през последните години – има какъвто и да е шанс да го видим у нас на голям екран, но все пак…

До момента рекламните материали, които видяхме бяха няколко кървави снимки от снимачната площадка, един тийзър постер и кратък телевизионен трейлър, който беше представен на връчването на наградите Scream, а сега е ред на два нови международни плаката (представени от Zone Fears и Bloody Disgusting), като и на няколко промо снимки.

Пираня 3DD - плакат

Пираня 3DD - плакат

Какво да кажем? Чудни “B-movie” постери, в които има точно каквото трябва. Е, можеше да има и някой „Double D” акцент, ако ни разбирате какво имаме предвид, но предполагаме, че няма да има много такива в официалната рекламна кампания. Пък и не искаме да се разглезваме прекалено, нали?
А сега вижте споменатите снимки, както и официалния синопсис на филма.

Пираня 3DD

Пираня 3DD

Пираня 3DD

Пираня 3DD

След като се пробуди по време на лятната ваканционна екстраваганца при езерото Виктория, пасажът кръвожадни пирани се насочват нагоре по течението, където търсят да си устроят пир в „Big Wet” – местен воден увеселителен парк, където щом се отнася за забава, „nobody does it wetter”. Въпреки че са дошли да се понамокрят, да се понапият и да понамажат, персоналът и гостите получават повече отколкото могат да понесат, когато се изправят срещу най-свирепите и кръвожадни пирани до момента. Трио, съставено от изключително волевата Мади и нейните приятели Бари и Кайл, трябва да се гмурне и да се опита да се справи с човекоядните същества… Но могат ли те да бъдат спрени?

Режисьор на „Piranha 3DD” е Джон Гулагър („Feast” и двете му продължения), а в ролите ще видим най-сексапилната жена за 2011 според списание „Esquire” Катрина Боудън, ветераните от първия филм Кристофър Лойд, Винг Реймс и Пол Шиър, както и Гари Бюси, Даниел Панабейкър, Дейвид Кехнър, Меган Танди и разбира се, Дейвид Хаселхоф, за който се надяваме да умре подобаващо.

Премиерата на филма е насрочена за тази година, но все още няма официална дата.

Повече за филма вижте в новините ни до момента.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

6 Comments

  1. Ебаси якото. Нямам търпение. Feast беше супер горфест – подобаващо извратен и гнусен. А хаселхоф и бюси е равно на 4иста шибана класика. Дринов, треа накараме или Владо Трифонов да го вземе и да открие с него киноманичра или Кита да закрие феста подобаващо….
    BTW – що те немаше на tinker tailor…. втория път ми хареса още пове4е. Зверски шедьпвър ако питаш мен.

  2. Тинкъра е смазващ отвсякъде…
    А тея пирани нещем и да ги коментирам.
    Абсолютно олигофренски филм, както и това продължение.
    Ако подходим като за несериозен филм да. има кървища и цици… яко.. но до тук…. нищо повече…

  3. първия беше велик, смях се през цялото време, много останах доволен. и в него имаше една ориджин порно актриса дето в дабъл д не и се събират и умря чудесно на един парашут теглен от моторница. изобщо с нетърпение чакам тази чиста наслада!

  4. Това със сърфиращата с парашут Джиана Майкълс наистина произведе много сериозен ‘хлъц’ ефект когато се издигна наполовина над водата … Изненадата идваше и това, че си мислехме, че ще се случи нещо ужасно на други части от тялото и … Същинската силна изненада се получава точно като стане нещо неочаквано, но логично … The image was mesmerising …

  5. @vladi
    представяш ли си верно „Киномания“ да се открие с „Пираня 3DD”? Позьори и „интелектуалци“ ще напускат залата на вълни цунамита. 🙂
    А ме нямаше на „Тинкъра“, щото имах работа, деба! 🙁

    @heinrich
    Нищо повече? Че какво повече да има?

    @suicidal
    Класика брат. Аз ходих два пъти на кино да го гледам и двата пъти се разбих от кеф. 🙂 Няма да пропусна тази част за нищо на света. 🙂 🙂

    @v1sk30
    Велик момент, макар че имаше и други! 🙂

    @Milbo
    Ти знаеш коя е Джиана Майкълс? Впечатлен съм! 🙂 Не съм очаквал подобно нещо от теб. 🙂 🙂 🙂