Неведнъж сме споменавали, че въпреки сциентологията и факта, че е напълно смахнат, сме почитатели на Том Круз и че следим филмовата му кариера, тъй като го намираме за добър и интересен актьор. Въпреки това, досега не бяхме отбелязвали „Rock of Ages” на Адам Шанкман („Лак за коса”), който е интерпретация на броудуейския рокаджийски джубокс мюзикъл със същото име от 2006, където Круз ще влезе в ролята на голяма рок звезда, при все че сме почитатели на жанра – „Почти известни” ни е един от най-любимите филми.

Сега обаче в интернет се появи първата снимка на Том Круз в образ и просто няма как да не й обърнем внимание.

Да, по всичко изглежда, че Круз ще направи една доста интересна роля, а така като гледаме, ни се струва, че има шанс да получи признание и от критиката. Знаем, че е много рано за такива прогнози и изглежда като леко изхвърляне, но просто имаме такова усещане.

Филмът разказва за амбициозен млад композитор и писател на текстове, който се сблъсква с младо момиче, погълнато и изплюто от лосанджелистката рок сцена през 80-те, след като се забърква със супер популярната рок звезда Стейси Джакс.

Режисьор на „Rock of Ages” е Адам Шакман, а в ролите освен Том Круз ще видим Джулиан Хъф, Пол Джиамати, Алек Болдуин, Ръсел Бранд, Катрин Зита-Джоунс и Мери Джей Блайдж.

Премиерата е 1 юни 2012.

Вижте и една уникална снимка от филма на пълните кретени Ръсел Бранд и Алек Болдуин.

Rock of Ages

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *