Пираня 3D” беше един от най-добрите и забавни “B-movie” хоръри, които сме гледали последните години, и поради тази причина имаме големи очаквания към перфектно озаглавеното продължение „Piranha 3DD”, от което вече имахме шанса да видим няколко кървави снимки, които обещават, че и тук ще имаме доволно количество „gore”, а няма да станем свидетели на PG-13 престъпление от рода на „Стръв 3D”.

Сега от  Bloody Disgusting представят и първия постер, който не е толкова вдъхновяващ, колкото ни се иска, но какво да се прави. Всъщност не сме и очаквали нещо специално, все пак говорим за плакат и едва ли може да се надяваме на пикантерии, като голотии или кървища.

Piranha 3DD

Очевидно плакатът е вариация и закачка с този от първия филм, само че с добавка увеселителен воден парк, където ще се развива действието на филма.

Режисьор на „Piranha 3DD” е Джон Гулагър („Feast” и двете му продължения), а в ролите ще видим ветераните от първия филм Кристофър Лойд, Винг Реймс и Пол Шиър (нищо, че някои от тях леко поумряха), както и Гари Бюси, Даниел Панабейкър, Дейвид Кехнър, Меган Танди и др.

Премиерата на филма е 23 ноември 2011.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *