Въпреки че сме огромни почитатели на „Пираня 3D” (смеем да твърдим едни от малкото истински такива у нас), досега не бяхме отбелязвали по никакъв начин подготвяното продължение, доста оригинално озаглавено „Piranha 3DD” (ако знаете какво е „Дабъл Ди”, на мига ще ви стане ясно, че заглавието е просто перфектно), чиито снимки вървят в момента.

Сега обаче смятаме, че е време и поводът са няколко снимки от снимачната площадка, представени от Let’s Get Out Of Here! Част от тях можете да видите по-долу.

„Piranha 3DD”

„Piranha 3DD”

„Piranha 3DD”

В първия филм имаше много приятни gore ефекти и съдейки по снимките, продължението няма да се отклонява от този курс, което ни прави изключително щастливи.

Все още не се знаят подробности за сюжета, разбира се извън това, че ще има пирани (вероятно гигантски). Това, което е известно е, че действието ще се развива в голям воден парк на име “The Big Wet Water Park”. Това обяснява „The Big Wet Welcome“ надписа на трета снимка. Ние се надявахме, че Big Wet е друго, ама карай.

Режисьор на „Piranha 3DD” е Джон Гулагър („Feast” и двете му продължения), а в ролите ще видим ветераните от първия филм Кристофър Лойд и Винг Реймс и Пол Шиър, за които смятахме, че са умрели. Към тях ще се присъединят мега ненормалникът Гари Бюси, любимата ни Даниел Панбейкър, Дейвид Кехнър, Меган Танди и още няколко не особено популярни имена. Разбира се, ние стискаме палци и за появи на някоя порно актриса. Всъщност може и да са обикновени девойки, стига разбира се, да са едрогърди. Какво?

Премиерата на филма е на 23 ноември 2011.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

10 Comments

  1. Имайки предвид какво представлява Feast (визирам най-вече двете продължения), може и да се окаже интересен gore-fe(a)st продължението на Пираните :Д

  2. Ми… следващите две наблягаха на гнусотийте, червата и… абсурда най-вече… Пак си бяха фън, макар и деградиращ с всяка следваща серия 🙂

  3. @Дринов

    И да искаш, и да не искаш, то втора серия на голем екран у Булгериа нема да видиш 😉

  4. Споко, никога не се знае какво ще им хрумне на шефовете на "A+" 🙂 🙂 🙂 Не се надявам де! 🙂

    Да ги поздравиш за риска с първия! 🙂

  5. Е, те, шефовете на А+ мисля, че не нищо не може да ги спре в желанието да разпространяват рискови филми.

    Сега са решили, че "Полунощ в Париж" има потенциал за разпространение в цялата страна, докато аз имам определени резерври къде има смисъл да пускаш филм на Уди Алън и на колко екрана въобще.

  6. Да, и аз би заложил на по ограничен показ, но в крайна сметка, може да се получи нещо изненадващо – до колкото знам филма си го бива.

  7. Тва, че филма си го бива въобще не е равнозначно на добри постъпления 😉

    Точно А+ трябва да са наясно с това правило 🙂