Очакваме подготвяната от Алекс Прояс („Гарванът”, „Градът на мрака”, „Аз, роботът” и „Пророчеството”) „епична екшън екранизация” по класическата поема на Джон Милтън „Изгубеният рай” с изключително голям интерес. Във връзка с кастинга на Джимон Хонсу и Руфъс Сюъл споменахме, че той става все по-привлекателен, тъй като сме на мнение, че това, от което има нужда филмът, за да бъде нещо повече от празна (пък била тя и визуално впечатляваща) опаковка, са добри актьори.

Именно поради тази причина сега сме леко разочаровани от новината разпространена от Heat Vision, че Доминик „Имам клауза в договора забраняваща да нося закопчани до горе  ризи” Пърсел ще изпълнява ролята на Молох, който е дясната ръка на Луцифер, тък като сме на мнение, че единственият по-лош избор би бил Чанинг Тейтъм. Все още се будим облети в пот заради кошмарната му роля на Дракула в „Блейд: Тройца” и честно казано, ако не беше „Елитни убийци”, където той изненадващо беше един от най-добрите елементи, сега щяхме лекичко да плачем.

Но както и да е, преживявали сме и по-неприятни моменти, които в крайна сметка не са се оказвали чак такава трагедия – Илайджа Ууд като Фродо или пък Мат Деймън като Борн – затова стискаме палци и тук да се получи. Освен това, засега останалата част от актьорския състав изглежда повече от прилично – Брадли Купър (Луцифер), Бенджамин Уокър (Михаил), Джимон Хонсу (Абдиел), Кейси Афлек (Гавраил), Камила Бел (Ева) и Калън МакОлиф (Уриил).

Снимките на филма ще започнат в края на тази година или началото на следващата в Австралия и ще продължат 8 седмици. Те ще бъдат последвани от умопомрачителните 72 седмици пост-продукция, за да се изпипат доста амбициозните специални ефекти. Премиерата се очаква в края на 2013-та.

Докато чакаме, вижте във висока резолюция и част от концептуалното изкуство, което вече сме пускали, но с отвратително качество.

Kонцептуалното изкуство - "Paradise Lost"

Kонцептуалното изкуство - "Paradise Lost"

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *