Брадли Купър

Не сме от най-запалените фенове на Брадли Купър, но определено не ни дразни (в някои филми направо ни радва) и въпреки че има шанс скоро да се преекспонира – има впечатляващ брой потенциални бъдещи проекти, които току-що се увеличиха с още един – поне няма опасност да затъне в блатото на романтичните комедии. Освен че обмисля главната роля в предстоящия римейк на „Гарванът”, сега има възможност да участва и в следващия филм на режисьора на оригинала, любимия ни Алекс Прояс.

Според Variety засега не е получил официално предложение, но Купър „няма търпение” да се докопа до ролята на Луцифер в екранизацията на „Изгубеният рай („Paradise Lost”). За проекта се чу за първи път миналия септември, когато разбрахме, че Прояс ще е режисьор – повече от отлична новина. Но след това изникнаха други потенциални проекти на режисьора и за „Paradise Lost” спря да се говори, което си беше лоша новина – около заглавието се въртят определения като „епичен екшън”, „въздушни битки” и „заснет в 3D”.

Всъщност звучи идеално за екранизация по Джон Милтън и сме сигурни, че Прояс ще се справи отлично, стига всичко да върви по план. Всякакви сравнения с „Legion” са крайно неподходящи.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *