Кевин Бейкън със сигурност не е име, което лесно се асоциира с хорър жанра, но актьорът има няколко доста забележителни изпълнения като „Трусове”, „Линия на смъртта”, „Гласове в мрака”, „Човек без сянка“ и, разбира се, „Петък 13-ти”. През последните години, за съжаление, той се появи в заглавия като „The Darkness” и „You Should Have Left”, които бяха по-скоро скучни. Филмът, чийто трейлър дебютира тези дни, се очертава да спада повече към вторите. Става дума за LGBTQ+ слашъра „They/Them”, в който група тийнейджъри ще бъдат подложени на преобразование за начина си на живот.

Хубавото на Blumhouse като продуцентска компания е, че бълват огромно количество заглавия всяка година и от време на време се появява нещо качествено и стойностно. Дали „They/Them” ще е сред тези филми, оставяме на вас да прецените.

Вижте и трейлъра:

Освен страховитите служители на лагера, които ще се опитат, явно, да сплашат хлапетата, ще имаме и убиец. Очевидно, ако думите на помагат, то острите предмети могат да преобразоват някой много бързо и перманентно. Едва ли трябва да казваме, че видяното не изглежда кой знае колко впечатляващо и сякаш има повече за цел да натърти на своя социален коментар, а не на качествата си. Разбира се, може и да грешим.

Ето пълното описание на сюжета:

Оуен Уислър (Бейкън) ръководи лагер за преобразование на LGBTQ+ тийнейджъри. Няколко обратни и транссексуални постъпват за своя първи ден като целта на Оуен и останалите в лагера е да помогнат на хлапетата “да открият ново усещане за свобода”. Новопостъпилите трябва да обединят усилия и да се защитят взаимно щом методите на персонала стават все по-психологически обезпокоителни. Нещата бързо ескалират щом мистериозен убиец започва да ги убива един по един.

Вижте и официалния плакат на филма:

they-them-poster-20220713

Режисьор и сценарист на „They/Them” е Джон Логан, за който това е режисьорски дебют. На публиката той е познат като автор на сценарийте на „Пришълецът: Завет“, „Спектър”, „007 Координати: Скайфол”, „Авиаторът” и много други. Също така е създател на сериала „Penny Dreadful”. В ролите ще видим Кевин Бейкън, Ана Члъмски, Тео Джермейн, Кери Престън, Куей Тан, Остин Крут, Моник Ким, Ана Лор и други.

Филмът ще се появи след около две седмици, на 5 август, в стрийминг платформата Peacock.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Хубавото на Blumhouse като продуцентска компания е, че бълват огромно количество заглавия всяка година и от време на време се появява нещо качествено и стойностно. Дали „They/Them” ще е сред тези филми, оставяме на вас да прецените.

    Ама вие сериозно ли??

    1. Напълно съм сериозен, да 🙂 Един на 20 има качества (зависи и колко си гледал ти, но аз, повярвай ми, съм изгледал доста). Разбира се, в контекста на този филм, го казах по-скоро иронично, но оставям всеки сам да си вади изводи 🙂