Когато преди една седмица ви представихме последния ъпдейт за „Хобит” – две снимки на Билбо и Гандалф – споменахме, че реално погледнато 14 декември 2012, когато е премиерата на първата част от разделения на две филм „The Hobbit: An Unexpected Journey” не е никак далеч и би трябвало да свикваме, че оттук насетне ще завалят снимки, плакати, трейлъри, видео дневници и какво ли още не, а и не е като да няма достатъчно образи и интересни неща, които да си заслужават. Е, ето го и доказателството.

Официалната Facebook страница на „Хобит”, на която до момента дължим доста от новините около филма, представи първата снимка на три от общо тринадесетте джуджета, които се включват в пътешествието на Билбо и това са Дори, Нори и Ори. Вижте ги, а след това вижте и официалната им… биография?

Джуджетата Дори, Нори и Ори - „Хобит”

Досега всички снимки на Билбо и Гандалф ни развълнуваха, но честно казано, от тази не сме супер доволни. Не сме сигурни защо. Не сме от тези досадници, които мрънкат за мотамо следване на Толкиновото описание на външния им вид, та да кажеш, че се оплакваме… просто не ни изпълват с кеф. Това е! Надяваме се на вас да ви допаднат.

Ето и обещаната биография!

Дори, Нори и Ори

Тези трима братя, всичките синове на една майка, не биха могли да са по-различни един от друг. Дори, най-старият, прекарва по-голяма част от времето си в пазене на Ори, най-малкия; да се увери, че той не е настинал или пък да е убит от уарги или гоблини. Никой не е съвсем сигурен какво е намислил Нори през повечето време, освен това, че гарантирано е нещо съмнително и твърде вероятно, незаконно. Дори, Нори и Ори, са безкрайно верни един на друг – и докато те са напълно щастливи да се бият по между си, биха стъжнили живота на всеки, който се опита да причини зло на някой от братята.

В ролите на Дори, Нори и Ори са съответно Марк Хадлоу, Джед Брофи и Адам Браун. Останалите замесени (един безкраен списък) очаквайте с някоя от следващите ни новини.

Режисьор на „Хобит” е Питър Джаксън, а както вече стана дума, премиерата на първия филм „The Hobbit: An Unexpected Journey” е 14 декември 2012.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

8 Comments

  1. По случайност! 🙂

    По някой път изпускам неща, ама няма как, не мога да насмогвам на всико. 🙁 Такива обаче, гледам да ги пускам. 🙂

  2. @lammoth

    Внимавай, защото феновете ще те разцепят, че викаш на Джуджетата ХобИти! 🙂

    @Бира

    Детайлите са нечовешки! Както казах и в новината обаче, нещо не ме радва. Не знам какво! 🙂