Хобит

От „New Line Cinema” и „Warner Bros.” съобщиха официалните имена и премиерните дати на дълго отлаганата екранизация на „Хобит”, която както знаете ще бъде разделена на две части. Всъщност заглавията на двата филма, които са „The Hobbit: An Unexpected Journey” и „The Hobbit: There and Back Again” станаха известни още през март, но сега за първи път получаваме официално потвърждение.

По-важното е, че вече имаме конкретни дати за премиерите на двата филма и те са 14 декември 2012 за „An Unexpected Journey” и 13 декември 2013 за „There and Back Again”. След всички проблеми, които имаше продукцията, е успокоително, че вече имаме конкретни дати, които да очакваме, а не да си мечтаем за някакво бъдеще неопределено.

Това обаче не са всички новини свързани с проекта от последните дни. Миналия петък, чрез своя Facebook акаунт Питър Джаксън обяви (по-скоро потвърди това, което всички знаехме, че ще стане), че Орландо Блум отново ще влезе в ролята на елфа Леголас. По думите на Джаксън, той самият бил остарял, докато Орландо не, и явно затова бил подходящ за ролята на елф. Не знаем за вас, но на нас ни стана малко неудобно.

Освен това, Джаксън започна да отговаря на въпроси на феновете, което си е традиция при него и в тази връзка (тъй като въпросите са 20), очакваме тези дни да изскочи още някоя друга интересна новина.

Последно, ако сте пропуснали първия видеоблог от снимачната площадка, силно ви съветваме да му хвърлите едно око, заслужава си.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *