Можеше да се очаква – в „Хобитът” има повече джуджета отколкото в порно версията на Снежанка.

След като преди няма и два дни споделихме, че официалната снимка на тримата братя Дори, Нори и Ори не ни ляга на сърцето, подобно на останалите снимки и първото издание на видео дневника на Питър Джаксън, сега получаваме още един джуджешки портрет, този път на Оин и Глоин. Отново братя с римуващи се имена, тези двамата – поне според нас – са значително по-яки, брадите им са къде-къде по-впечатляващи и за разлика от предишните трима, тези двамцата очевидно няма да служат за „comic relief”.

Джуджета от „Хобит” - Оин и Глоин

За незапознатите, Глоин е баща на Гимли и се изпълнява от Питър Хамбълтън, а зад лицевото окосмение на брат му Оин се крие Джон Кълън. Ето я и официалната им биография:

Далечни братовчеди на Торин, северните джуджета Оин и Глоин се присъединяват към похода на Билбо не само от лоялност към родата, но и от чисто финансови причини. Глоин е женен – рядкост сред джуджетата, поради недостига на жени джуджета – и съпругата му е известна с красотата си и с изключително фина брада. Двамата имат и малко момче на име Гимли…

Още по-интересен за феновете, а и за всички, които се интересуват от кино, е този клип (вторият видео блог), представен от Facebook страницата на Питър Джаксън. Очаква се двете части на „Хобитът” да се снимат за 254 дни, които Джаксън е разделил на три периода – така екипът и актьорите ще имат възможност да си починат, а той ще има време да поработи върху сценария и ефектите, ако има нужда.

Ако сте любопитни как точно се стига Дотам и обратно, вижте клипа и обърнете внимание на „second unit” режисьора, познат като Ам-гъл/Кинг Конг/капитан Хадок:

http://www.youtube.com/watch?v=Gc6TVoYeKJU

Режисьор на „Хобит” е Питър Джаксън, а премиерата на първия филм „The Hobbit: An Unexpected Journey” е 14 декември 2012.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

14 Comments

  1. Анди е велик! Малцина от днешните актьори играят и с наполовина на неговата страст.

    Хич не е зле дневничето, видяха се няколко декора, една сцена от бъдещия филм и неземната красота на Нова Зеландия.

  2. Трябваше сам да се кастне като някое от джуджетата; съдейки по кретенската му (двойна) игра в "Bad Taste", несъмнено има потенциала да износи на плещите си някоя трътлеста роля. Със сигурност обаче ще го видим в някое култово cameo. Както винаги.

  3. По-ми харесва като дебел. Като го гледах слаб и ми беше ужасен – с една рехава косица, като болен.

    Дано се явне в някое камео! 🙂

  4. Не ми дреме, ако ще да е слаботелесен или дебел като слон. Да се стяга, че след "Властелина" не ми хареса нито един негов филм. Поне едно е сигурно – изродите от студио "Уета" няма да се издънят.

  5. Дано Джаксън е слезнал малко на земята, 'щото последният му филм вонеше на самозабрава; "Очи от Рая" е интелектуално, естетическо и финансово престъпление. "Кинг Конг" обаче беше супер.

    PS Най-badass cameo-то му е в "Сянката на смъртта".

  6. Не си причинявай тая гадост бе! Целият шибан филм е едно гигантско смърдящо cameo на егоцентризма Джаксънов. Сериозно – едвам го издържах тоя филм, а от дете съм фенбой на дебелака. Смятай.

  7. Аз стоически издържах докъм 20-та минута, след това си го изтрих като пич.

  8. Такива изказвания само ме надъхват да го гледам – любопитство, нали се сещате? 🙂

    После сигурно ще съжалявам, де. 🙂

  9. Ха-ха, гледай, ама на своя отговорност 😛 (да не кажеш после, че не сме те предупредили)

    В интерес на истината, рядко определям някой филм като тъп или препоръчвам да не се гледа. Всеки си има свой вкус, а и нерядко се е случвало да мине време, докато открия красотата/ същността на някой филм или музика. (просто някои неща си искат време)

  10. Има някои филми, които просто няма как станат хубави, колкото и време да им дадеш. 🙂

    Но го има ефекта, където всички ти казват това е помия и ти като го гледаш ти допада, само защото си очаквал нещо мега-тъпо! 🙂