Burning Palms

„Five stories that will fuck you up for life.Ето на това му казваме рекламно изречение за независима комедийка, пък била тя и черна.

Става въпрос за антология, преплитаща пет истории развиващи се в пет популярни квартала на Лос Анджелис, където нито едно табу не остава неизследвано, докато всеки един от героите се носи към мрачна и често комична съдба.

Историята и това, което виждаме ни допада доста, само дето се чудим дали случайно това не се дължи най-вече на невероятната музика на Григ.

(чрез STYD)

Премиерата е след броени дни – на 14 януари – и затова сме супер изненадани, че 90% от коментарите на колегите, които прочетохме, включваха това, че до този момент никой не е подозирал за съществуването на филма.

Режисьор на филма е дебютантът Кристофър Б. Ландън, който познаваме като сценарист на „Дистърбия” и „Paranormal Activity 2”. В ролите ще видим Зоуи Салдана, Джейми Чънг, Дилън Макдермът, Паз Вега, Ник Стал, Лейк Бел, Шанън Дохърти и Розамунд Пайк.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

8 Comments

  1. Време за откровение – ама изобщо не бях чувал за този филм до този момент. 🙁

    Само че страшно много ми хареса 🙂 (без да броим музиката) а и участва един от личните ми фаворити – Мадермът 🙂

  2. Хаха, човек, аз съм класически пример за "отнесен от вихъра" – рея си се в облаците постоянно, ама добре че са някой хора да ме свалят на земята от време на време, щото като нищо ще загуба връзка с реалния свят! 😀 .

    Па ти за едно "к" ми говориш – ще си го подмина като пътен знак ако щеш да ми го напишеш с шрифт 234 :). В случая ми направи впечатление защото наистина харесвам Макдермът, иначе….

  3. Е, аз понеже го бях видял щото. 🙂 🙂 Добре че ти беше написал. 🙂

    Ама това да се грешките. Веднъж бях написал "ДЕНЯТ на изгубените деца" вместо "ГРАДЪТ". Въобще не знам какво съм си мислел. А толкова го харесвам този филм. 🙂

  4. Грешки – (не)човешки! 😀

    А на мен ми се случвлоа да се заблея на някъде докато пиша и после като прочета кво е станало, падам от коня от смях. Не можеш да си представиш 😀 Ужас…