Откакто научихме, че BMW Films смятат да стартират наново изключително успешната си късометражна поредица „The Hire”, с интерес зачакахме да разберем дали Клайв Оуен ще се завърне в ролята на Шофьора и по-важното, кои ще са имената на (не се съмняваме) големите режисьори, които ще застанат зад камерата. Е, наложи се да почакаме малко повече от две години и половина докато получим частичен отговор на тези въпроси. Тъпото е, че когато това най-накрая се случи преди около месец… не успяхме да стигнем до новина.

Сега обаче поправяме този пропуск и се включваме ударно – не само с информация, но и с цели три видеа (два тийзъра и поглед зад кулисите), посветени на най-новото (първо за новия сезон) филмче от поредицата, озаглавено „The Escape”. Негов режисьор е Нийл Бломкамп („Сектор 9”, „Елизиум”, „Чапи”), а в ролите са Дакота Фанинг, Джон Бърнтал, и Вера Фармига. И, да, Клайв Оуен се завръща – можете да чуете личните му впечатления за поредицата в краткото задкулисно видео.

Тийзъри

https://www.youtube.com/watch?v=SROmGrUTO9k

https://www.youtube.com/watch?v=xHp2wYmu5Qc

Зад кулисите

https://www.youtube.com/watch?v=hNDgwzpIE6c

The Escape” изглежда точно в стила на предишните филмчета, което за нас е голям плюс, тъй като сме фенове. Надяваме се и историйката да бъде интересна. Ще разберем как са му се получили нещата на Бломкамп след броени дни, на 23 октомври, но отсега даваме прогноза, че най-малкото крайният резултат ще е по-добър от „Чапи”. Знаем, че няма голяма база за сравнение, но все пак…

В очакване сме да разберем имената и на останалите режисьори и актьори, които ще видим в следващите филмчета. Ще се постараем да се включваме по темата, но вие може да следите за информация на BMW Films.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *