През декември миналата година успяхме да видим първия трейлър, тогава представен като тийзър, на подготвяната от Джонатан Нолън и Лиса Джой адаптация по култовата поредица игри Fallout. Остава точно един месец до премиерата на сериала и Amazon явно са решили, че е време за “официална” реклама, с която да подготвят зрителите за очакваното зрелище.

Приомняме ви, че Fallout поредицата стартира през далечната 1997 година благодарение на Interplay. Едва през 2008 година със своята трета итерация (реално четвърта, ако броим Brotherhood of Steel) и последвалото самостоятелно допълнение New Vegas, тя се трансформира в екшън ролева игра от първо лице в ръцете на Bethesda, а останалото е история, както се казва.

Вижте и официалния трейлър:

Много нови кадри могат да бъдат наблюдавани в тези три минути, но, честно казано, предишния тийзър повече ни допадна. Тук също се виждат интересни неща, но също така и голямо разнообразие на сюжетни нишки. Надяваме се, че няма да се получи прекалено хаотичен сериал. Създателите на Fallout ще разчитат на изцяло нова история, с която да привлекат не само фенове на игрите, но и любителите на подобни фантастични сюжети. Както и в предния трейлър, тук също се виждат доста познати елементи от игрите.

Ето какво гласи и официалното описание на сюжета:

Ядрена война опустошава Земята през 2077 година – времена на роботи, летящи коли и силна носталгия по американския начин на живот от четиридесетте години на миналия век. След избухване на бомбите и смъртта на огромна част от населението действието се прехвърля 219 години напред. Какво се е случило с човечеството през тези тежки два века? Луси си няма идея. Тя е прекарала целия си живот в подземен бункер, в който всяка нужда и желание са удовлетворявани докато поколение след поколение чакат правилния момент за завръщане на повърхността. Непредвидена ситуация принуждава Луси да поеме на спасителна мисия сред опасен и враждебен свят. Земята е населявана от огромни насекоми, гладни мутирали чудовища и прегорели от слънцето безделници и разбойници.

Представяме ви и един нов експлозивен официален плакат:

Създатели на Fallout са Джонатан Нолън и Лиса Джой, като Нолън ще режисира пилотния епизод. Шоурънъри ще са Дженева Робъртсън-Дворет и Греъм Уогнър. В ролята на Луси ще влезе Ела Пурнел, позната най-вече от сериала Yellowjackets. Компания ще ѝ правят Кайл Маклоклан, Уолтън Гогинс, Зилия Мендес-Джоунс, Арън Мотен и др.

Премиерата е на 11 април по Prime Video

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *