World War Z

На някой друг омръзна ли му да обявяват проекти, да се наточваме за неочаквани или супер яки заглавия и после студиото да оповести, че понеже видите ли няма излишни пари, а трябва да избълва поредната пълна простотия, филмът, за който сме писали и за който сме се запалили, няма да го бъде?

След като „At The Mountains Of Madness” (пак ще напомним, че ставаше дума за Джеймс Камерън, Гийермо дел Торо и може би Том Круз) се разпадна, защото „Universal” са прекалено бедни, а „Dune” пак си търси дом, защото „Paramount” не са достатъчно бързи, сега е ред на следващия обещаващ проект, екранизацията на „World War Z”, за която ви съобщихме миналото лято.

С имена като Брад Пит (като актьор и продуцент) и Марк Форстър (съгласил се на PG-13 рейтинг) „World War Z” беше един от най-обещаващите проекти на „Paramount” (интересът към проекта беше потвърден и в мейл, предназначен за вътрешно ползване, но намерил път до медиите), но сега студиото е финансово затруднено и има сериозна опасност да не намери нужните 125 милиона долара. Все пак президентът Адам Гудман обещава пред VultureРешени сме да направим грамаден „kick-ass” филм с Марк Форстър и Брад Пит”.

Носят се слухове, че има шанс Дейвид Елисън и „Oracle Corp” да помогнат, така че ако „World War Z” ви вълнува започвайте да стискате палци. На нас обаче ни писна. Дето има една приказка, whatever. Още една такава новина и вдигаме ръце, прегрупираме се и сайтът се пренасочва изцяло към цицорестите мацки.

Ето така!

Бруклин Декър

Ми-що-му-е?!

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

7 Comments

  1. хахаххаа винаги може да се намери повод да се пренасочиме към цицористите мацки … 🙂 🙂 🙂

  2. Изстрел в главата няма да свърши работа , очевидно главата е празна !!! 🙂

  3. @MadMax

    Вярно е че винаги има повод, но този е сериозен! 🙁

    @Ivcho

    Защо сега зорлем си го търсиш?

    @UZUMAKI

    Funny! 🙂