Едва е минал един месец от 2024 година, а ние вече знаем какво се случва с цели три нови проекта на Гай Ричи. Както обикновено отбелязваме, неговата работа не се нрави на всеки, но той (поне в повечето случаи) успява да достави удоволствие на феновете си, а понякога дори ни изненадва приятно, така че винаги се интересуваме от проектите му. Днес споделяме първи трейлър за един от няколкото филма, които той снима миналата година – The Ministry of Ungentlemanly Warfare.

Припомняме, че историята тук е адаптирана от книгата Ministry of Ungentlemanly Warfare: How Churchill’s Secret Warriors Set Europe Ablaze and Gave Birth to Modern Black Ops на Деймиън Луис (не актьора). Сюжетът се занимава с първата група от войници на тайна мисия, изпратени зад враженския фронт на своеобразна „черна операция“ – такава, която е неофициално санкционирана от държавата и, както сме чували в други филми, ще бъде отречена, ако е разкрита.

В главната роля ще видим Хенри Кавил, който е привикан в управата на британската армия, за да бъде пратен на тайна мисия срещу нацистите, които не играят по правилата. Той обаче казва, че единствения начин да изпълни мисията е, ако наеме собствения си екип от ненормалници, всеки специалист в своята сфера.

Вижте трейлъра сега:

До голяма степен този първи трейлър е точно това, което очаквахме да видим – типичен Гай Ричи стил и типичните Гай Ричи герои, които са по-заети с това да пускат остроумни коментари, отколкото да вършат истинска работа. Междувременно екшънът изглежда на високи обороти, а определено се радваме да гледаме Хенри Кавил в по-забавни роли, защото той прекалено дълго беше затворен в мълчаливи и ужасно сериозни персонажи.

В крайна сметка The Ministry of Ungentlemanly Warfare по всяка вероятност ще представлява интерес само за отдадените фенове на Ричи, не очакваме особено много друг интерес. Поне за тази част от аудиторията стискаме палци за добре направена екшън-комедия, на каквито знаем, че Гай Ричи е способен, макар и да не го е демонстрирал от известно време.

The Ministry of Ungentlemanly Warfare е режисиран от Гай Ричи по сценарий, който той е написал заедно с Пол Тамаси, Ерик Джонсън и Араш Амел. В главните роли са Хенри Кавил, Ейса Гонсалес, Алан Ричсън, Алекс Петифър, Херо Файнс Тифин, Бабс Олусамокун, Енрик Зага, Тил Шуайгър, Хенри Голдинг и Кери Елуес.

Премиерата ще бъде на 19 април.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *