Изглежда, че проблематичниятDomino” на Брайън Де Палма все пак ще стигне до екран. Преди време, говорейки за следващия си проект – хорър със сексуален насилник, вдъхновен от Харви Уайнстийн, Де Палма сподели, че работата му по продукцията е била ужасно преживяване и предвид проблеми с плащания от страна на продуцентите, не знае дали „този филм въобще някога ще види бял свят“. Сега обаче научаваме, че Saban Films са се нагърбили с разпространението и „Domino” ще се появи в кината и на VOD в края на май.

Domino” следва полицейски инспектор от Копенхаген (Николай Костер-Валдау), който търси справедливост за смъртта на своя партньор, убит от мистериозен мъж на име Имран. Инспекторът обединява сили със свой колега (Карис ван Хутен) и с бившата любовница на партньора си, за да издири и залови Имран. Скоро техният случай се превръща в опасно преследване из разтърсваната от терористични атаки Европа. Двамата откриват тревожна връзка между човека, който преследват, и двуличен агент на ЦРУ (Гай Пиърс), който е по следите на клетка на Ислямска държава, която стои зад атентатите.

Покрай анонсирането на премиерата, получаваме и първи снимков поглед към филма. Вижте.

domino-img03-20190324 domino-img01-20190324 domino-img02-20190324 domino-img04-20190324

Domino Directed by Brian de Palma Sch¿nne Film Zilvermeer Productions Suroeste Filmas Photo Credit:Rolf Konow is a must

domino-img06-20190324 domino-img07-20190324

Брайън Де Палма отдавна не е правил наистина добър филм, а съдейки по проблемите около снимките, не вярваме точно „Domino” да се окаже жадуването завръщане към форма. Това обаче не ни притеснява чак толкова много. Многократно сме заявявали, че обожаваме Де Палма, който е един от най-любимите ни режисьори на всички времена, и с удоволствие следим и гледаме всеки негов проект и дори и най-лошите му филми са ни скъпи. Така че нямаме търпение и за този. В очакване сме и на първи трейлър.

Режисьор на „Domino” е Брайън Де Палма („Кери“, „Blow Out“, „Белязаният“, „Недосегаемите“), по сценарий на Петер Скавлан („Кон-Тики”). В ролите са Николай Костер-Валдау, Карис ван Хутен, Гай Пиърс, Никълъс Бро, Сорен Малик, Паприка Стийн, Томас У. Габриелсон, Джон Ланге и др.

Премиерата на филма е на 31 май в кината и VOD.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

8 Comments

  1. Харви и насилник, когато ти отворят по халат, кой те кара да влезеш. Всеки би се възползвал да плющи млади митутки, ако можеше. Много ме радва как същите хора които му лижех анала, сега го плюят и се правят на чукнати! Харви е пич!!!

    1. Всъщност не се правят – те са си чукнати все пак, макар и по тяхно желание :)))))

    1. Сигурен съм, че вече си мечтаеш как ти го нашишва, нали?

  2. Не точно…Имах предвид, че съм го гледал във филми в които ми е направил впечатление (без да го очаквам), че играе отлично и:
    1) огментира развлечението за зрителите, като
    2) съумява в тези рамки да изгради човеци, чиито уязвимости стават видни за нас и съответно
    3) гледаме филмите докрай, за да видим к’во ще стане с героя му.

    В тази група слагам както небезизвестния Headhunters, така и Mama, Small Crimes и Shot Caller. Ако случайно си пропуснал някой от тях, можеш да ги гледаш – they are all fun.

    Може би, Браян де Палма видял същото …как Николай Костер-Валдау става…

    1. Кажи ми изпитваш ли трудност с Българския език? Отпусни се, излей го на ENG. Не се измъчвай! ?

    2. Да, по принцип актьора е добър, гледал съм го във филми и е ок.