Семейната работа е сложно занимание (и не само в кино индустрията) – виждаме сме брилянтни примери на колаборация между членове на едно семейство, но и доста неуспешни такива, които си представяме, че са създали напрежение в работната и в домашната среда. Днес споделяме трейлър за нова работа между родител и дете, която привлича интереса, но признаваме, че не сме напълно убедени за финалния продукт.

Любимецът ни Юън Макгрегър и дъщеря му Клара Макгрегър участват заедно във филм, официално озаглавен Bleeding Love, но който миналата година обикаляше фестивалите под името You Sing, I Sing Louder. Поне видното подобрение в заглавието ни говори, че на екипа им пука достатъчно, че да продължават да се интересуват от филма дори и след фестивалното му турне и искат да го направят по-атрактивен за публиката. Отзивите освен това бяха доста смесени, но все пак колаборацията между родител и наследник ни е интересна, особено когато родителят е точно Юън Макгрегър.

Историята проследява отчуждени баща и дъщеря, които се отправят заедно на спонтанно дълго пътуване до Ню Мексико. Бащата е бивш алкохолик, а дъщерята е тръгнала по същия път, което едновременно създава нещо общо помежду им, но и допълнително обтяга атмосферата.

Вижте трейлъра сега:

Определено е стандартен трейлър за типа филм, каквито се въртят с килограми по фестивалите – стандартна семейна драма на характери, където сблъсъкът между героите е експлозивен, но и доста предвидим. Като фенове на Юън Макгрегър винаги се интересуваме от неговите проекти, пък и баща и дъщеря да играят баща и дъщеря е интересна динамика, но не може да се каже, че очакваме нещо невиждано или дори особено запомнящо се.

Bleeding Love е режисиран от Ема Уестенбърг по сценарий, дело на Вира Булдер, Руби Кастър и Ел Малан. В главните роли са Юън Макгрегър, Клара Макгрегър, Ким Зимър, Девин Макдауъл, Саша Алекзандър, Джейк Уери и Вира Булдър.

Филмът ще излезе в определени кина и на video on demand на 16 февруари.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

One Comment

  1. ‘Поне видното подобрение в заглавието ни говори, че на екипа им пука достатъчно, че да продължават да се интересуват от филма дори и след фестивалното му турне и искат да го направят по-атрактивен за публиката. ‘ This was funny to read …

    Ewan McGregor’s words in this trailer sound surprisingly wooden, this is the most I am taking away out of this trailer. I just wanted to let you know :))