„Fear The Walking Dead“

Вече ви информирахме за първия трейлър на шестия сезон на сериала „Живите мъртви“, а сега е ред на първия трейлър към първия сезон на spin-off проекта „Fear The Walking Dead“ (признаваме си, че още не можем да свикнем с тъпото му име), който ще хвърли повече светлина върху началото на апокалипсиса. Вижте:

Ако трябва да сме откровени, видяното ни допадна повече от първите кадри към предстоящите нови епизоди на гореспоменатия „Живите мъртви“. Разбира се, не всичко е ток и жица – макар да се знаеше, че „Fear The Walking Dead“ ще започне като семейна драма и че ще е по-емоционален от своя зомби събрат, предпочитаме по-малко сополи и повече кръв… образно казано.

Освен това някои сегменти са направо дразнещо идентични с цели сцени от филми като „Z-та световна война“ на Марк Форстър или „Diary Of The Dead“ на Джордж А. Ромеро – не сме напълно сигурни обаче това недостатък ли е или предимство; ще решим чак като изгледаме целия първи сезон. Допада ни и атмосферата на зараждащия се Армагедон – отделните инциденти, засилващата се епидемия, размириците, паниката, неизбежният ужас и хаос на финала. Употребата на някои от най-добрите изразни средства на зомби поджанра са сериозен плюс и засега сме положително настроени, въпреки че си имаме и едно-две наум – много е важно не само да боравиш с подходящия инструментариум, но и да го правиш адекватно.

Fear The Walking Dead“ ще дебютира на 23 август, а още детайли за него ще откриете тук.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *