Очакваме с голям интерес да видим доста забавения филм на Итън Коен Drive-Away Dolls, който трябваше да е излязъл отдавна, но беше отложен заради стачките в кино индустрията миналото лято. Бидейки завършен обаче, филмът кротко чака новата си премиерна дата (вероятно през февруари), а Итън Коен вече подготвя следващия си филм, който ще бъде част от своеобразна трилогия именно с Drive-Away Dolls.

Следващият филм на по-младия брат Коен се нарича Honey, Don’t!, което е толкова типично Коеновско заглавие, че от сега сме развълнувани. Филмът е написан от Коен и съпругата му Триша Кук, които го определят като „pulpy” комедия. Въпреки че за момента не са разкрити почти никакви детайли около сюжета, вече знаем главния актьорски състав и ролите, които са им поверени.

В главните роли ще видим Маргарет Куали, която участва и в Drive-Away Dolls. Тук тя ще играе частен детектив, а заедно с нея ще видим Обри Плаза като мистериозна жена и Крис Еванс като лидер на секта. За момента сме гледали Куали основно в поддържащи роли, но присъствието ѝ на екран е неоспоримо, а с Коен очевидно са се сработили добре, щом я наема за втори пореден филм. Имайки предвид, че Коен и Кук описват това като „лесбийска комедийна трилогия“ можем да предположим, че между Куали и Плаза ще има и любовна история. Обри Плаза си има много фенове, тя общо взето има точно определен тон, който играе винаги, но го е усвоила изцяло и ни е много лесно да си го представим в контекста на Коен филм. Крис Еванс пък напоследък ни показва все повече, че е много по-интересен, когато играе именно изопачени комедийни роли, отколкото праволинейни екшън персонажи, така че със сигурност ще е весело да го видим като някой грандомански настроен лидер на секта.

За момента не се знае нищо друго за Honey, Don’t!, освен че действието се развива в Калифорния, но всъщност не ни и трябва много – такива заклети фенове сме на братята Коен, че определено проявяваме голямо любопитство да видим какво ще стане със соловите им проекти. Те освен това съвсем не изключват отново да работят заедно и дори намекват, че вече имат конкретна идея, но докато тя се подготвя с интерес ще проследим прогреса и на отделните им произведения.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *