Когато Джъстин Лин напусна продукцията на Бързи и яростни 10 – последното предложение от масивната екшън поредица – за нас стана ясно, че този франчайз, който ни е предлагал много солидни развлечения преди, е на път да катастрофира. Лин за нас е сред най-добрите екшън занаятчии в Холивуд, лесно надминавайки по-значими имена като Дейвид Лийч и Луи Летерие заради своя ясен стил и вкус за искрена емоционалност. Освен че е отговорен за най-добрите предложения от поредицата на Вин Дизел, той стои и зад Star Trek: Beyond и чаровния дебют Better Luck Tomorrow.

Докато подготвял Бързи и яростни 10, той развил идеята за нов обирджийски филм на име Two for the Money, който ще проследява връзката на двама престъпници по време на три обира. Чарлиз Терон, която участва в последните няколко филма от Бързите, се съгласила да се присъедини към Лин за този оригинален проект. Другата главна роля е предложена на Даниел Крейг. Сценарият ще бъде на Дан Мазу, който написа Бързи и яростни 10 с Лин.

Звучи ни като готина идея, която сигурно ще се превърне в приятно филмче. Лин е изключително умел режисьор, когато става въпрос за обири (Бързи и яростни 5), а и Крейг направи една от най-добрите си роли в Късметът на Логан на Содърбърг, така че очакваме всичко да бъде на ниво. Комбинацията между Терон и Крейг особено много ни заинтригува.

Two for the Money бе предложен на множество студия, но отиде при Apple, които сякаш са единствената стрийминг платформа, все още готова да финансира множество големи проекти със звезди. Не се радваме, че подобен филм е закупен за стрийминг, но Apple са разумни и пускат големите си проекти в кината (тази година дебютираха Убийците на цветната луна и Наполеон), така че най-вероятно са правилното място за този проект.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *