Paranormal Activity 3

Макар да не са ни любими, определено сме фенове на първите два филма от поредицата „Paranormal Activity” и поради тази причина (въпреки че изглежда глупаво да разчитаме на трети филм от хорър поредица, който изстисква и малкото оригиналност, която е имало в първия филм), имахме надежди, че завършекът на историята – разкриващ откъде тръгва всичко – ще успее да ни заинтригува поне мъничко.

За съжаление, първият трейлър, който видяхме ни разочарова (главно заради глупавия и изтъркан до немай-къде призрачен силует, който се появява на края на трейлъра и някак персонифицира терора) и стана причина да поставим филма в графата „whatever” – където са заглавията, за които не ни дреме особено.

Сега обаче, от Paramount представят нов, пълен трейлър, който ни изглежда далеч по-обещаващ и отново връща надеждите ни, ако не за нещо свястно, то поне да не е пълна  трагедия.

Вижте и официалния плакат на филма, на който виждаме досадния черен силует, който така ни подразни в първия трейлър. Дано във филма да липсва.

Paranormal Activity 3 - плакат

Режисьори на „Paranormal Activity 3” са Хенри Джуст и Ариел Шулман („Catfish”).

Премиерата е на 21 октомври 2011.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. В първата част Кейти обясняваше как и двете със сестра и са усещали „активноста“ , но то винаги е седяло над нейното легло и т.н. , а пък тук виждаме точно обратното.

  2. Е, няма начин да мием без това.
    Четох ревюта, които казват, че бил страшничък, но постен от към митология.