Винаги е интересно, когато виждаме добре познати актьори в неочаквани роли, особено такива, които дълго време сме познавали в една определена светлина. Добрите актьори винаги гледат да си избират разнообразни проекти и герои, но няма как да отречем, че някои хора просто са най-подходящи за определени типове характери и започват да залагат на тях. Ето един случаен пример – Джеси Айзенбърг е много добър в това да играе неловки особняци.

Днес ще ви представим трейлъра на Manodrome, в който на екран ще си партнират Джеси Айзенбърг и Ейдриън Броуди. Филмът е написан и режисиран от южноафриканеца Джон Тренгоув, автор на The Wound и Swartwater, и разказва за героя на Айзенбърг, Ралфи, който се чувства неспокоен, заради приближаващото раждане на детето му. В търсене на себе си той се запознава с група мъже с енигматичен лидер, които потъват все по-надълбоко в най-лошите си инстинкти.

Вежте трейлъра сега:

Определено виждаме защо някои хора бързат да правят сравнения с великия Боен клуб на Дейвид Финчър, но ни се струва, че там имаше доста повече чувство за хумор, отколкото очакваме да видим тук. Темите за токсичната мъжественост и мъжките групи, които бързо деволвират към насилие са изключително популярни в момента, но определено най-интересно ще ни бъде да видим наратива за сектата. Стискаме палци това да е истинско изследване на това как един човек попада в капана на подобни структури, какво го тласка към това да търси такъв вид принадлежност и как работят групите, за да вербуват хора и да ги откъснат от нормалното им съществуване.

От това, което виждаме в трейлъра, веднага ни става ясно колко ще отива тази роля на Ейдриън Броуди – той умее да играе подобни подлеци, но за Джеси Айзенбърг това определено не е типичен герой. Въпреки че той и преди е играл образи, които изглеждат хрисими, а пазят в себе си много гняв, рядко сме го виждали в роли на агресори. Знаем обаче, че неговата емоционална гама е изненадващо широка, така че сме сигурни, че и тук ще бъде удоволствие за гледане.

Manodrome е написан и режисиран от Джон Тренгроув. В главните роли са Джеси Айзенбърг, Ейдриън Броуди, Одеса Йънг, Филип Етингер, Салю Сисей и Кейлъб Еберхарт.

Филмът ще бъде пуснат в определени кина на 10 ноември, а ще бъде достъпен on demand на 17 ноември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *