След отличния атмосферен тийзър на предстоящата, вдъхновена от истинска история гангстерска драма „Legend” на Брайън Хелгеланд, ред е и на пълния трейлър, който разкрива доста подробности около сюжета и цялостния тон на филма.

Legend” разказва историята на печално известните близнаци Роналд и Реджиналд Крей (и двамата изпълнявани от Том Харди), които през 50-те и 60-те години на ХХ в. са едни от емблематичните фигури в престъпния свят на Лондон.

Боят на Харди сам със себе си е нещо, което очакваме с интерес. Струва ни се, че този път няма да се повтаря актьорски, както му се случва напоследък – поне на пръв поглед успява доста добре да дефинира двамата братя и те изглеждат различно отвъд прическите и очилата. Очакваме „Legend” с голям интерес, но поне засега „Black Mass” с Джони Деп ни е фаворитът за гангстерски филм на годината.

Вижте и няколко снимки, както и първия официален постер.

Том Харди

Том харди и Емили Браунинг

плакат

Режисьор и сценарист на „Legend” е Брайън Хелгеланд („Разплата” и „42”, носител на „Оскар” за сценария на „Поверително от Ел Ей”), а в ролите са Том Харди, Емили Браунинг, Кристофър Екелстън, Дейвид Тюлис, Чаз Палминтери, Тейрън Еджертън, Тара Фицджералд, Пол Андерсън и други.

Британската премиера е 11 септември, а щатската – 2 октомври.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *