Много накратко, след относителния си успех със скромния „Кръв и пот” (филмът събра смесени ревюта, но възвърна двойно вложените в него средства), Майкъл Бей отново е включил на мегаломанско-бомбастична вълна с „Трансформър 4”, чиито снимки текат с пълна сила.

За да провокира любопитството на всички робо-фенове (и вероятно да подразни всички, които намират филмите от поредицата за пълни тъпотии), той разпространи пет (засега) снимки на автоботи в техния автомобилен облик, включително и две на „звездите” Бъмбълбий и Оптимус Прайм в техния нов дизайн – както знаем, „Трансформърс 4” ще бъде нещо като „рибут” и всичко ще има нов дизайн.

Не разбираме много от коли, затова копираме информацията, която върви със самите снимки.

Bugatti Grand Sport Vitesse
A classy 1,200-horsepower Bugatti Grand Sport Vitesse worth more than $2.4 million.

C7 Corvette Stingray
A special race-inspired C7 Corvette Stingray, based on Chevrolet’s upcoming 2014 production car!

Hound
The always rugged and reliable Hound, one of the Family of Medium Tactical Vehicles from Oshkosh Defense.

Hound

Optimus Prime
The completely upgraded, custom-built Optimus Prime from Western Star (a subsidiary of Daimler Trucks North America).

Bumblebee
Bumblebee as a highly modified, vintage 1967 Camaro SS.

Едно време не харесвахме Оптимус, но още след първия филм сме му огромни почитатели и трябва да признаем, че в новия си вариант изглежда още по-яко и нямаме търпение да го видим в действие. За Бъмбълбий можем да кажем, че новият му вид определено е интересен – малко по-„badass” е и ще се радваме, ако не е чак толкова по детски ориентиран, колкото преди.

Останалите „роботи” няма какво да ги коментираме, тъй като не знаем нищо за тях – включително и за Хрътката, за който по принцип има доста информация. Искаме само да попитаме, как е възможно кола да струва 2,4 милиона долара?

Ето и официалния синопсис на филма:

Докато човечеството се опитва да се съвземе след завършека на „Трансформърс 3”, аутоботите и десептиконите са почти изцяло изчезнали от Земята. Група могъщи и гениални бизнесмени и учени се опитват да разкрият тайните на трансформърите и да усъвършенстват технологията, дори отвъд възможностите си да я контролират. Всичко това се случва докато древна и опасна заплаха се насочва към планетата. Така започва епично приключение и битка между добро и зло, свобода и поробване.

Режисьор на „Трансформърс 4” е Майкъл Бей, а в ролите са Марк Уолбърг, Келси Грамър, Станли Тучи, Никола Пелц, Ти Джей Милър, София Майлс, Ли Бингбин и др.

Премиерата е 27 юни 2014.

Повече за филма можете да откриете в новините ни до момента

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *