Днес, 6-ти април, oт 22:00 часа по FOX Bulgaria ще се завърне един от най-големите телевизионни хитове от последните години „Бягство от затвора” (известен из широкия свят като „Prison Break”) и понеже знаем, че сериалът има доста фенове у нас (сред които сме и ние), решихме да ви напомним за премиерата, като ви представим последниа трейлър. Преди да го видите обаче, с две думи припомняме за какво става въпрос.

Изминали са осем години от смъртта на Майкъл (Уентуърт Милър), когато се появяват доказателства, че той може би е жив, зад решетките на печално известния затвор Огигия в Йемен. Линкълн (Доминик Пърсел) и Сара (Сара Уейн Келис) обединяват сили за да планират най-голямото бягство до момента, което този път включва цяла страна. На помощ се явяват и  трима от най-известните бегълци от Fox River State Penitentiary – Сукре (Амаури Ноласко), Тибег (Робърт Непър) и Стотачката (Рокмънд Дънбар). Опасността е съвсем реална както в затвора, така и извън него…

https://www.youtube.com/watch?v=Tr9ESD9YGGo

В допълнение към трейлъра вижте и две родно промота:

Повече за идеята зад завръщането на „Бягство от затвора” и мнението на създателите му и на част от главните действащи лица, може да откриете в предишната ни новина по темата.

Още веднъж, премиерата на първия от новите девет епизода на „Бягство от затвора” е днес, 6-ти април, oт 22:00 часа по FOX Bulgaria. Останалите епизоди може да гледате всеки четвъртък, отново от 22:00 по FOX.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *