Преди известно време разбрахме, че Алис Енглърт, дъщерята на страхотната Джейн Кампиън, ще пише и режисира дебютния си филм. Тогава споделихме, че се интересуваме от проекта не просто зазари родителите на Енглърт, но и защото филмът звучеше интересно сам по себе. Повече от година след това и месеци след дебюта му на фестивала Сънданс, получаваме първи трейлър за Bad Behaviour.

Bad Behaviour разказва историята на Луси, бивша актриса, която отива да търси просветление на мълчаливото уединение на някакъв съмнителен гуру. Преди да се впусне в тишината обаче, тя се обажда на дъщеря си, за да я предупреди да не я търси. Дъщеря ѝ е филмов каскадьор, която се подготвя за сложна каскада. Междувременно се запознаваме с водещия на уединението Илон, който като повечето подобни хора твърди, че може да помогне с душевните болки на клиентите си, но вероятно всъщност се интересува само от личната си облага.

Вижте трейлъра сега:

Атмосферата, която виждаме в този трейлър, определено ни допада със странността и неяснотата си. Със сигурност Bad Behaviour не е първият филм за богати хора на средна възраст, даващи парите си за разни щуротии, които да им помогнат да живеят по-спокойно с вътрешното си Аз. Тук обаче виждаме сякаш истински дълбоко изследване на героиня, която по всичко личи, че няма да е най-лесната личност на света. Прокси отношенията, които тя развива с другото момиче на уединенито също ни привличат, защото със сигурност са интересен начин да разгледаме връзката между майка и дъщеря, пък и между двете непознати. Дженифър Конъли и Бен Уишоу са винаги страхотни и веднага си личи, че и тези роли са им паснали, така че нямаме търпение да ги видим в целия им блясък.

Ето го официалният синопсис:

Луси търси просветление. Някогашната дете-актриса пътува, за да се присъедини към своя гуру Илон Бело, на мълчаливо уединение в красив планински курорт, чийто паркинг е натъпкан с Тесли. Преди да изключи телефона си окончателно, Луси се обажда на дъщеря си Дилан – каскадьорка, подготвяща се за опасна бойна сцена, като прекъсва концентрацията й и обявява, че ще бъде извън обхват, че много се притеснява за нея и че може и да удължи престоя си. Това е едно взаимно зависимо, лошо поведение. Когато инфлуенсърка, посетила същото уединение, се оказва в двойка с Луси, за да играят ролева игра на майка и дъщеря, лошото поведение на Луси достига удивителни низини.

Bad Behaviour е написан и режисиран от Алис Енглърт. В главните роли са Дженифър Конъли, Бен Уишоу, Алис Енглърт, Дария Некрасова, Марлон Уилиямс, Беула Коале, Карън Гил, Ана Скотни и Алистер Сюъл.

За момента широка премиерна дата не е обявена.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *