Първи трейлър на “Paranormal Activity 2”

След като се превърна в най-касовия филм в историята по възвръщане на инвестициите – бюджетът му е само 15,000 долара, а световните му приходи възлизат на 193,770,453, което прави възвращаемост от 645,801.51% – едва ли някой се изненадва, че само година по-късно вече имаме първия трейлър на продължението.

Във връзка с трейлъра няма нещо специално, което можем да изтъкнем – всичко изглежда в стила на първия филм, само че с повече герои – но сме длъжни да ви предупредим, че ако не сте гледали първия филм, и не искате да си го развалите, по-добре да го пропуснете.

Оказва се обаче, че не гледаме достатъчно добре, защото един от читателите на Slashfilm се е натъкнал на нещо потенциално интересно, което можете да видите на долната снимка. Какво означава? Идея си нямаме.

“Paranormal Activity 2”

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

8 Comments

 1. Спомням си и когата спрягаха Брайън Де Палма за режисьор на втора част. Смях!!! Не знам кой им се връзва на тъпите слухове.

  Иначе, мен единичката ме изкефи.

 2. Някои от моите домашни видеоклипове в мазето, направени с телефона, са по-страшни от първата част… а сега като гледам, втората няма де е с нищо по-различна.

 3. Ми давай да гледаме бе човек, какво се стискаш? Гледай хората милиони печелят от тъпотии! 🙂

 4. Предлагам мазе за сет:

  – в крайна Обеля

  – стилизирано в късен соц/виденов глад

  – пропс: Буркани тип компотени, щайги тип дървени и чували тип зебло

  Кръв и лимфа могат да се леят навсякъде!

  Скротуме, обади се ако си заинтересуван и ако съседите нещо ти бучат!

 5. Едно такова мазе за "сет", с такъв "пропс", направо ще избие де що има хорър фенове. Дори и японците биха се впечатлили от това, колко сме извратени. :))))

 6. Олеле, това е най-тъпият хорър, излизал последните години 😀 финалът с лицето на Кейти в камерата е зашеметяващо смешен. Поне да беше малко реалистичен и студен…