Част от „операционния“ екип няма нищо против да дава шанс на всякакви изкилиферчени мюзикъл-идеи, които се пръкват на Острова и/или отвъд Океана. В случая с Dicks: The Musical не смеем да гадаем колко пъти уважаваният и любим на няколко поколения писател Ерих Кестнер се е „превъртял“ във вечното си обиталище, след като фабулата на романа му „Двойната Лотхен“ се е трансформирала по изключително… любопитен начин.

Проектът, чийто трейлър ви предлагаме да видите, е бил известен като F*cking Identical Twins, а след като е поет от безстрашните провокатори А24 и режисьора на Seinfeld, Borat, Brüno и ДиктаторътЛари Чарлз, се превръща в шарено и (както авторите му се надяват) забавно музикално приключение за шантави близнаци и екстравагантни родители.

Присъствието на Нейтън Лейн обикновено е гаранция за чудесни комедийни моменти. Общо взето всичко останало май „дрънчи на кухо“ и ако (въобще) този мюзикъл се „дореди“ да му обърнем внимание – надали ще открием други бисери в него… Ето какво гласи официалният синопсис:

Двама ексцентрични и егоистични бизнесмени (сценаристите на филма Арън Джаксън и Джош Шарп) случайно откриват, че всъщност са близнаци, разделени преди десетилетия, и решават да измислят начин на съберат заедно отдавна разведените си родители. Мюзикълът е режисиран от комедийната икона Лари Чарлз.

Определението за режисьора е официално подадено от А24 – след като те имат вяра в неговите качества, кои сме ние, че да оспорваме подобни констатации?! В актьорския екип, освен сценаристите, поели най-главните роли, са още споменатия Нейтън Лейн, Мегън Тий Стейлиън, Мегън Мълали, Боуен Янг и др.

Премиерата на Dicks: The Musical ще бъде в програмата на фестивала в Торонто през септември, а от 29 септември 2023 година ще може да бъде видян и на голям екран в щатските киносалони.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *