47 Ronin

Към края на май ви съобщихме, че Карл Ринш ще режисира римейка на „Logan’s Run”, стига да не се разсее с „47 Ronin”, който беше един от проектите, предвидени за пълнометражен дебют на младия режисьор.

Е, сега THR потвърждават тогавашните предположения – „47 Ronin” не само е получил одобрението на „Universal”, но вече си има и премиерна дата, 21 ноември 2012. Тоест Ринш (с помощта на Кеану Рийвс) има точно две години, за да превърне вдъхновената от действителността история в блокбастър.

Всичко това обаче означава, че Ринш няма да снима „Logan’s Run” и след като едва си намериха режисьор, готов да се заеме с римейка, сега от„Warner” трябва да си търсят нов. Едва ли загубата на новак като него – колкото и яки да са рекламите и късометражните му филми – ще бъде пагубна за проекта, но преди него се отказаха и Робърт Швентке, Джеймс МакТийг и Джоузеф Козински, което вече е малко съмнително. Дали това не е поредният прокълнат проект?

Както и да е, да се върнем към „47 Ronin”, вдъхновен от група самураи през 1702, които искат да отмъстят за ритуалното самоубийство на господаря си, принуден да отнеме живота си след като репутацията му е съсипана. Присъствието на Кеану Рийвс е малко смущаващо, но за Холивуд той е толкова екзотичен, че си е направо японец. И разбира се, дърво.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments