В началото на май месец ви представихме първата реклама за новия хорър It Lives Inside на режисьора Бишал Дута, за когото това е и пълнометражен дебют. С наближаване на премиерата, която е след по-малко от месец, разпространителите от NEON отприщиха нов зловещ трейлър, с който да привлекат публиката в киносалоните.

Новата реклама на It Lives Inside е изключително кратка, само една минута, но успява да покаже всичкото зло, криещо се зад индийските легенди, от които е вдъхновен. Тези шейсет секунди са изпълнени с напрежение, стряскащи моменти и, въпреки своя PG-13 рейтинг, достатъчно причини да му хвърлите един поглед.

Вижте за какво става дума:

Припомняме ви, че It Lives Inside комбинира индийска митология с преживявания на самия режисьор от неговото детство, както и истории на дядо му. Филмът ще се фокусира върху Сам, която е отчаяна да се впише в новото си училище. Тя е готова да се отрече от своите индийски корени и семейство само и само да бъде като всички останали. Когато обаче митологичен демон се залепя за нейната бивша най-добра приятелка, Сам ще трябва да прегърне своето наследство ако иска да го победи.

Критиката доста хареса It Lives Inside, но ние предпочитаме да изчакаме, за да се убедим сами, че при все стандартна формула за демоничен ужас, филмът наистина предлага нещо различно, което е глътка свеж въздух сред генеричните хоръри напоследък. 

It Lives Inside е режисиран и написан от Бишал Дута. В ролите ще видим Меган Сури, Неери Бая, Мохана Кришнан, Вик Сахай, Бети Габриел и други.

Премиерата е насрочена за 22 септември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *