Без съмнение Мисията невъзможна: Пълна разплата – част първа (Mission: Impossible – Dead Reckoning – Part One) е един от най-очакваните от нас филми за годината – огромни фенове сме на поредицата, а забавянето на продукцията заради пандемията, както и надъхващият тийзър и абсолютно ненормалният фийчърет (че дори и успехът на Топ Гън: Маверик) допълнително изостриха нетърпението ни. В тази връзка се надявахме адски много, че покрай провелия се преди няколко дни CinemаCon най-накрая ще видим пълен трейлър, но уви това не се случи, затова сме принудени да се задоволим с каквото разполагаме – няколко нови снимки.

Няма да коментираме подробно разпространените от Entertainment Weekly кадри, те говорят сами за себе си, само ще отбележим, че имаме първи по-качествен поглед към героинята на Пом Клементиев, която според слуховете (а и според това, което виждаме за секунди в тийзъра) ще бъде един от основните антагонисти. Същото така, когато Том Круз тича, е вълнуващо дори и на снимка.

Припомняме, че в Мисията невъзможна: Пълна разплата – част първа миналото се завръща и поставя Итън Хънт пред дилема със смъртоносни последици – дилема, която отпраща него и екипа му на най-опасната им мисия до момента, а успехът или провалът ѝ ще предреши кой контролира истината и представата за „добро и лошо“ за векове наред. Залогът е самото бъдеще.

Нямаме търпение за нов трейлър, който да ни даде малко по-добра представа за сюжета. Не че има кой знае какво значение, но все пак ни е любопитно. Не сме сигурни, че сме го споменавали специално досега, но изключително много се радваме за завръщането на Хенри Черни и героя му Юджийн Китридж, когото не сме виждали от първия (и най-любимия ни) филм на Брайън Де Палма. Очевидно е, че двете части на Пълна разплата ще се върнат към началото по повече от един начин и се чудим, дали пък това няма да е и краят на поредицата, каквато я познаваме? Ще има ли смелост Том Круз да се оттегли на върха или ще цица франчайза още малко, с надежда да догони бройката на Бързи и яростни, например? Дано не.

За финал вижте и един постер, илюстриращ впечатляващата каскада на Круз, чиято реализация видяхме в споменатия по-горе фийчърет.

Режисьор и сценарист на Мисията невъзможна: Пълна разплата – част първа (Mission: Impossible – Dead Reckoning – Part One) е Кристофър МакКуори (Обичайните заподозрени, Мисията невъзможна: Разпад), по телевизионния сериал, създаден от Брус Гелър. В ролите са Том Круз, Саймън Пег, Винг Реймс, Ребека Фъргюсън, Ванеса Кърби, Хейли Атуел, Шей Уигам, Пом Клементиеф, Ейса Моралес, Хенри Черни, Роб Дилейни, Кари Елоуис, Индира Варма, Марк Гатис, Чарлс Парнел, Грег Тарзан Дейвис, Фредерик Шмид и др.

Премиерата е на 14 юли 2023.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *