Мина много време от април 2020 г. и за щастие вече едва си спомняме как се чувствахме тогава. Вероятно от Netflix обаче съжаляват – по това време беше всеобщата мания по Tiger King, тогава и се появи един от най-успешните им филми въобще (доколкото може да се вярва на собствените им данни, които изкарват). Сега те ще се опитат да повторят този успех и ще бъде интересно да видим дали в момент, когато хората не си седят принудително в къщите, интереса ще бъде същият.

Става дума за продължението на Extraction с Крис Хемсуърт, режисиран от дългогодишния координатор на каскади Сам Харгрейв. Първият филм всъщност успя да изпълни обещанието да донесе до екрана добре сниман и забавен екшън. Едното обещание, което неизненадващо не спазва? В края на първия филм изглежда, че героят на Хемсуърт – Тайлър Рейк, е мъртъв, но естествено, че не е. Трябва да има продължения, а формулата на тази (вече) поредица всъщност е доста благоприятна за множество такива – винаги ще има деца за измъкване от военни зони.

Предишният път беше само едно момче, сега историята ще се върти около съпругата на безмилостен грузински гангстер и техните деца – тримата са в затвор и Хемсуърт, със ненадминатите си умения да бие хора, трябва да ги измъкне.

Предлагаме ви да видите първия пълен трейлър на Extraction 2, след което и един тийзър:

Признаваме си, че тези реклами искрено ни разсмяха – ако не им е било това целта, лошо. Но всъщност ни се струва, че донякъде е и това. Изглежда ни, че това е достатъчно себеосъзнат филм, който знае, че повечето неща, които се случват в него, са сравнително абсурдни – никой не прави сцена, в която главният герой бие хора с пламтящ юмрук и очаква тя да бъде приемана сериозно.

По-скоро се надяваме, че Extraction 2 е още един от любимия ни тип екшън филми – такива, които знаят, че трябва единствено да забавляват и да впечатляващ с добре сниман и добре хореографиран екшън. Съдейки по кадрите, които виждаме в този трейлър, особено непрекъснатия кадър във влака, смятаме, че в това отношение ще има какво да се види. А на кого му трябва реализъм, ако можеш да гледаш как секси австралиец разпарчетосва всички по пътя си?

Extraction 2 е режисиран от Сам Харгрейв по сценарий на Джо Русо, който е продуцент заедно с брат си Антъни. В главните роли са Крис Хемсуърт, Голшифте Фарахани, Олга Куриленко, Адам Беса, Торнике Гогричиани, Даниел Бернхарт и Тинатин Далакишвили.

Премиерата е на 16 юни в Netflix.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

One Comment

  1. @ЛЕДА ГОЧЕВА с тези безсмислени натрапени мнения в статия за новина просто сте абсурдни тук в този сайт! Когато представяш новина, просто я представи, а не ми натрапвай тъпотии, които занимават твоето празно съзнание. Гротеска си!